
Фарширований товстолоб
Рецепт на 18 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое запекать духовка всем остальным на праздник на встречу с друзьями на каждый день
Фарширована риба - це завжди смачно і ситно. А ще це чудовий варіант до святкового столу. Фарширувати таким способом можна абсолютно будь-яку рибу. Питання тільки в тому, наскільки довго ви готові стояти і вибирати кісточки з неї)))
Теги
Ингредиенты
- Товстолоб - 2 кг
- батон - 150-200 г
- цибуля - 4 шт (3 у начинку і 1 зверху при запіканні)
- яйце - 1 шт
- морква, буряк - 1 шт
- соняшникова олія - 2-4 ст.л.
- томатний сік - 150 мл
Приготовление
Продукти, якими ми будемо фарширувати товстолоба:
Список продуктів Рибу добре миємо, чистимо, обрізаємо плавники та голову. Потім обережно піддовбуючи шкіру зсередини, знімаємо її так, щоб вона не пошкодилася. Тепер найкопіткіша робота - відділяємо м'ясо риби від кісточок.
Знімаємо шкіру з риби Шкіру відкладаємо, вона нам ще обов'язково знадобиться.
Шкіра товстолоба В окрему миску пропускаємо через м'ясорубку: замочений батон, цибулю, м'ясо риби.
Пропускаємо продукти через м'ясорубку Додаємо до отриманої маси 1 яйце, сіль, перець, приправу для риби.
Додаємо яйце, солимо і пеерчимо На дно форми викладаємо кружальця моркви і буряку. Наливаємо трохи соняшникової олії.
Викладаємо дно форми Кладемо на овочі нашу шкіру, внутрішньою стороною вгору.
Кладемо шкіру риби На одну сторону викладаємо наш фарш з батона, цибулі та м'яса риби. Потім обережно накриваємо його другою стороною шкіри.
Викладаємо фарш Прикрашаємо зверху рибу півкільцями моркви і буряка, цибулі.
Прикрашаємо рибу овочами Заливаємо томатний сік.
Накриваємо зверху рибу фольгою і відправляємо у розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин. Потім знімаємо фольгу і випікаємо ще хвилин 20.
Ось така вийшла апетитна рибка!
Фарширований товстолоб Фарширований товстолоб
Комментарии