Рецепт Фарширований товстолоб с фото

Фарширований товстолоб

Рецепт на 18 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое запекать духовка всем остальным на праздник на встречу с друзьями на каждый день

Фарширована риба - це завжди смачно і ситно. А ще це чудовий варіант до святкового столу. Фарширувати таким способом можна абсолютно будь-яку рибу. Питання тільки в тому, наскільки довго ви готові стояти і вибирати кісточки з неї)))

Теги

толстолоб, яйцо, батон

Ингредиенты

  • Товстолоб - 2 кг
  • батон - 150-200 г
  • цибуля - 4 шт (3 у начинку і 1 зверху при запіканні)
  • яйце - 1 шт
  • морква, буряк - 1 шт
  • соняшникова олія - 2-4 ст.л.
  • томатний сік - 150 мл

Приготовление

  1. Продукти, якими ми будемо фарширувати товстолоба:

    Список продуктів
    Список продуктів
  2. Рибу добре миємо, чистимо, обрізаємо плавники та голову. Потім обережно піддовбуючи шкіру зсередини, знімаємо її так, щоб вона не пошкодилася. Тепер найкопіткіша робота - відділяємо м'ясо риби від кісточок.

    Знімаємо шкіру з риби
    Знімаємо шкіру з риби
  3. Шкіру відкладаємо, вона нам ще обов'язково знадобиться.

    Шкіра товстолоба
    Шкіра товстолоба
  4. В окрему миску пропускаємо через м'ясорубку: замочений батон, цибулю, м'ясо риби.

    Пропускаємо продукти через м'ясорубку
    Пропускаємо продукти через м'ясорубку
  5. Додаємо до отриманої маси 1 яйце, сіль, перець, приправу для риби.

    Додаємо яйце, солимо і пеерчимо
    Додаємо яйце, солимо і пеерчимо
  6. На дно форми викладаємо кружальця моркви і буряку. Наливаємо трохи соняшникової олії.

    Викладаємо дно форми
    Викладаємо дно форми
  7. Кладемо на овочі нашу шкіру, внутрішньою стороною вгору.

    Кладемо шкіру риби
    Кладемо шкіру риби
  8. На одну сторону викладаємо наш фарш з батона, цибулі та м'яса риби. Потім обережно накриваємо його другою стороною шкіри.

    Викладаємо фарш
    Викладаємо фарш
  9. Прикрашаємо зверху рибу півкільцями моркви і буряка, цибулі.

    Прикрашаємо рибу овочами
    Прикрашаємо рибу овочами
  10. Заливаємо томатний сік.

  11. Накриваємо зверху рибу фольгою і відправляємо у розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин. Потім знімаємо фольгу і випікаємо ще хвилин 20.

  12. Ось така вийшла апетитна рибка!

    Фарширований товстолоб
    Фарширований товстолоб
    Фарширований товстолоб
    Фарширований товстолоб
Оценка 5 / 5 на основе 6341
Домашняя
толстолоб, яйцо, батон
PT60M
PT60M
0

Комментарии