Рецепт Насипний пиріг зі сиру та гарбуза с фото

Насипний пиріг зі сиру та гарбуза

Рецепт на 12 порций 30-45 минут готовить не сложно очень дешевое блюдо выпекать духовка детям старше 3 лет всем остальным на природу на романтический ужин на встречу с друзьями

Пропоную вашій увазі ще один рецепт насипного пирога, цього разу з гарбуза та сиру. Це божевільно смачне поєднання, тож не сумнівайтеся, ці ласощі сподобаються всім!

Теги

масло, тыква, творог

Ингредиенты

Для тіста:

  • 1,5 скл. борошна
  • 1 пачка розпушувача (10 г)
  • 150 г розм'якшеного вершкового масла
  • 1/2 скл. цукру

Для начинки 1:

  • 400 г сиру
  • 2-3 яйця
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 0,5 скл. цукру

Для начинки 2:

  • цедра апельсина
  • гарбуз 250-300 г
  • цедра апельсина
  • коричневий цукор - 2 ст. л.

Приготовление

  1. У продукти, які нам знадобляться:

    Інгредієнти для пирога
  2. У чисту суху миску просіюємо борошно, додаємо цукор і розпушувач, перемішуємо ложкою.

    Змішуємо борошно, цукор і розпушувач
  3. Беремо добре заморожене масло і натираємо його на тертці, прямо в борошняну суміш.

    Натираємо масло
  4. Гарненько руками перетираємо масло з борошном.

    Перетираємо масло з борошном
  5. Додаємо 1-2 яйця. У мене яйця були дуже маленькі, тому взяла 2.

    Додаємо яйця
  6. Тепер знову вимішуємо руками наше тісто. Щоб зрозуміти, що воно готове, стисніть тісто в долонях.

    Стискаємо тісто в долонях
  7. Розжимаємо долоні і у нас повинні вийти щільні еластичні смужки.

    Розжимаємо долоні
  8. Знову розтираємо тісто в долонях, воно повинно перетворитися на отаку крихту. Це показник, що ви все зробили правильно.

    Перетворюємо тісто на крихту
  9. Беремо форму і змащуємо її маслом.

    Змащуємо форму маслом
  10. Тепер займемося гарбузовою начинкою. Гарбуз треба очистити і натерти на дрібній тертці. Додати до нього цедру апельсина та коричневий цукор. Перемішати.

    Робимо гарбузову начинку
  11. На дно форми шаром в 1,5 см викладаємо наше тісто. Добре приминаємо його руками.

    Викладаємо тісто у форму
  12. Другий шар - начинка з гарбуза.

    Викладаємо гарбуз
  13. Далі, знову шар тіста.

    Третій шар - тісто
  14. Сир збиваємо з яйцем і цукром, викладаємо поверх тіста.

    Четвертий шар - сир
  15. Останній шар - тісто. Якщо у вас залишилася начинка і тісто, то кількість шарів можна збільшити ще.

    Останній шар - тісто
  16. Ось так виглядає наш готовий пиріг. Він самодостатній, вологий всередині, тому зверху поливати його чимось не обов'язково.

    Готовий пиріг
  17. Насипний пиріг у розрізі:

    Насипний пиріг з сиру та гарбуза
Оценка 5 / 5 на основе 11339
Домашняя
масло, тыква, творог
PT45M
PT45M
0

Комментарии