Рецепт Заливний пиріг з чорницею в духовці с фото

Заливний пиріг з чорницею в духовці

Рецепт на 8 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать духовка детям старше 3 лет всем остальным на детский праздник на природу на фуршет на каждый день

У світі кулінарії є чимало складних та вишуканих рецептів, але часом душа прагне чогось простого, але при цьому неймовірно смачного. Саме для таких моментів ми хочемо поділитися з вами рецептом справжньої ніжності та аромату - "Простий чорничний пиріг". У цій справі немає нічого зайвого, лише чисті інгредієнти, прості кроки й неймовірний результат. Хочете порадувати себе та своїх близьких легким, але водночас казково смачним десертом? Тоді приготуйте разом з нами цей чарівний пиріг з соковитою чорницею, і вас точно не залишить байдужим його ніжний смак і аромат.

Теги

мука, яйца, черника

Ингредиенты

  • борошно 1 склянка
  • розпушувач 1 ч.л.
  • сіль щіпка
  • вершкове масло 120 г
  • цукор 1 склянка
  • ванільний екстракт 1/4 ч.л.
  • яйця 2 шт.
  • чорниця 2 склянки
  • лимонний сік 1 ч.л. (за бажанням)

Приготовление

  1. Продукти для чорничного пирога:

    Продукти для пирога
  2. Спочатку беремо масло кімнатної температури й збиваємо його з цукром та ваніллю.

    Збиваємо масло з цукром
  3. По одному додаємо яйця і продовжуємо збивати.

    Додаємо яйця
  4. Кладемо борошно з розпушувачем.

    Додаємо борошно та розпушувач
  5. Замішуємо тісто, воно має бути трохи густіше, ніж на оладки.

    Замішуємо тісто
  6. Змащуємо чашу мультиварки маслом і викладаємо тісто. Розрівнюємо.

    Викладаємо тісто у форму
  7. Зверху висипаємо чорницю. Якщо вона заморожена, то попередньо розморожувати не потрібно.

    Викладаємо чорницю
  8. Відправляємо у духовку, випікаємо 40-50 хв при 180 градусах.

    Посипаємо пиріг пудрою
  9. Пиріг у розрізі: дуже м'який, буквально тане у роті!

    Заливний чорничний пиріг
Оценка 5 / 5 на основе 11333
Домашняя
мука, яйца, черника
PT60M
PT60M
0

Комментарии