
Заливний пиріг з чорницею в духовці
Рецепт на 8 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать духовка детям старше 3 лет всем остальным на детский праздник на природу на фуршет на каждый день
У світі кулінарії є чимало складних та вишуканих рецептів, але часом душа прагне чогось простого, але при цьому неймовірно смачного. Саме для таких моментів ми хочемо поділитися з вами рецептом справжньої ніжності та аромату - "Простий чорничний пиріг". У цій справі немає нічого зайвого, лише чисті інгредієнти, прості кроки й неймовірний результат. Хочете порадувати себе та своїх близьких легким, але водночас казково смачним десертом? Тоді приготуйте разом з нами цей чарівний пиріг з соковитою чорницею, і вас точно не залишить байдужим його ніжний смак і аромат.
Теги
Ингредиенты
- борошно 1 склянка
- розпушувач 1 ч.л.
- сіль щіпка
- вершкове масло 120 г
- цукор 1 склянка
- ванільний екстракт 1/4 ч.л.
- яйця 2 шт.
- чорниця 2 склянки
- лимонний сік 1 ч.л. (за бажанням)
Приготовление
Продукти для чорничного пирога:
Спочатку беремо масло кімнатної температури й збиваємо його з цукром та ваніллю.
По одному додаємо яйця і продовжуємо збивати.
Кладемо борошно з розпушувачем.
Замішуємо тісто, воно має бути трохи густіше, ніж на оладки.
Змащуємо чашу мультиварки маслом і викладаємо тісто. Розрівнюємо.
Зверху висипаємо чорницю. Якщо вона заморожена, то попередньо розморожувати не потрібно.
Відправляємо у духовку, випікаємо 40-50 хв при 180 градусах.
Пиріг у розрізі: дуже м'який, буквально тане у роті!
Комментарии