
Заливний рибний пиріг
Рецепт на 8 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка детям старше 3 лет всем остальным на детский праздник на природу на фуршет на каждый день
Для цього пирога я завжди беру фарш з лосося. Але в принципі, сюди підійде будь-який рибний фарш, оскільки пиріг виходить настільки ніжним і соковитим, що байдужих не залишиться.
Теги
Ингредиенты
- борошно - 1 склянка
- майонез - 3 ст.л.
- сметана - 2 ст.л.
- яйця - 3 шт
- сода - 1 ч.л.
Для начинки:
- фарш з лосося - 200-300 г
- зелень
- цибуля - 1 шт
- сіль, перець за смаком
Приготовление
Список продуктів:
Кладемо в миску яйця, майонез і сметану. Збиваємо міксером.
Додаємо просіяне борошно і соду.
Змащуємо форму мультиварки олією. Якщо ви печете пиріг у духовці, то форму все одно треба змастити.
Готуємо наш фарш. Для цього беремо миску, кладемо туди фарш, дрібно порубану зелень і цибулю. Солимо, перчимо, ретельно вимішуємо.
Виливаємо половину нашого тіста у форму. Викладаємо зверху фарш.
Заливаємо рештою тіста.
Відправляємо пиріг у мультиварку на режим «випічка» на 40-60 хв. Готовність перевіряємо зубочисткою.
Ось як виглядає наш рибний пиріг у розрізі.
Комментарии