Рецепт Заливний рибний пиріг с фото

Заливний рибний пиріг

Рецепт на 8 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка детям старше 3 лет всем остальным на детский праздник на природу на фуршет на каждый день

Для цього пирога я завжди беру фарш з лосося. Але в принципі, сюди підійде будь-який рибний фарш, оскільки пиріг виходить настільки ніжним і соковитим, що байдужих не залишиться.

Теги

рыбный фарш, сметана, яйца

Ингредиенты

  • борошно - 1 склянка
  • майонез - 3 ст.л.
  • сметана - 2 ст.л.
  • яйця - 3 шт
  • сода - 1 ч.л.

Для начинки:

  • фарш з лосося - 200-300 г
  • зелень
  • цибуля - 1 шт
  • сіль, перець за смаком

Приготовление

  1. Список продуктів:

    Список продуктів
  2. Кладемо в миску яйця, майонез і сметану. Збиваємо міксером.

    Беремо яйця, сметану і майонез
  3. Додаємо просіяне борошно і соду.

    Додаємо борошно і соду
  4. Змащуємо форму мультиварки олією. Якщо ви печете пиріг у духовці, то форму все одно треба змастити.

    Змащуємо форму олією
  5. Готуємо наш фарш. Для цього беремо миску, кладемо туди фарш, дрібно порубану зелень і цибулю. Солимо, перчимо, ретельно вимішуємо.

    Беремо фарш, зелень і цибулю
  6. Виливаємо половину нашого тіста у форму. Викладаємо зверху фарш.

    Наливаємо половину тіста, зверху фарш
  7. Заливаємо рештою тіста.

    Заливаємо рештою тіста
  8. Відправляємо пиріг у мультиварку на режим «випічка» на 40-60 хв. Готовність перевіряємо зубочисткою.

    Готовий пиріг
  9. Ось як виглядає наш рибний пиріг у розрізі.

    Рибний пиріг
Оценка 5 / 5 на основе 6331
Домашняя
рыбный фарш, сметана, яйца
PT45M
PT45M
0

Комментарии