Жарені фаршировані перці
Рецепт на 4 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое жарить плита Болгарская кухня всем остальным на встречу с друзьями на каждый день
Ця страва чудово підійде тим, хто прагне до різноманітності та розширення своїх смакових якостей. До того ж, запевняю вас, така закуска стане справжньою прикрасою святкового столу, порадує гостей. Перці виходять ситними і дуже смачними!
Теги
Ингредиенты
Для начинки:
- яйце - 2 шт
- перець - 4 шт
- сир бринза або сулугуні - 100-150 г
- зелень
- помідор - 1 шт
- сіль, перець
Для смаження:
- борошно
- яйце
- панірувальні сухарі
- соняшникова олія
Приготовление
Список продуктів для приготування перців:

Продукти для фаршированих перців Перш за все перці добре миємо, злегка змащуємо їх рослинною олією і відправляємо у розігріту до 200 градусів духовку на 7-10 хвилин.

Перці викладаємо у форму Тим часом, готуємо начинку. Попередньо зварені яйця ріжемо дрібними кубиками. Сир тремо на великій тертці, зелень дрібно нарізаємо, помідор ріжемо кубиками. Все це солимо злегка, перчимо і ретельно перемішуємо.

Готуємо начинку Дістаємо перці з духовки і відразу кладемо їх у миску з холодною добре підсоленою водою. Залишаємо їх там хвилин на 5-10. Це допоможе легко зняти шкірку, перці просочаться сіллю і стануть ще смачнішими.

Кладемо перці у холодну воду Знімаємо шкірку з перців і начиняємо їх нашою начинкою.

Начиняємо перці Далі, готуємо все для смаження: збиваємо виделкою 2 яйця, насипаємо борошно та панірувальні сухарі.

Готуємо борошно, яйця та сухарі для смаження А тепер найцікавіше: начинені перці спочатку мочимо в яйці, потім у борошні, потім знову в яйці і тільки після цього в панірувальних сухарях і викладаємо на сковорідку. Смажимо на рослинній олії з обох боків до характерного золотистого кольору.

Смажимо перці на сковорідці Ось такі красені у нас виходять в результаті. Страву можна їсти як гарячою, так і холодною.

Жарені фаршировані перці












Комментарии