
Різдвяне печиво Planta-Herzli
Рецепт на 15 порций 60-120 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка Немецкая кухня детям старше 3 лет всем остальным к Новому Году
Пропоную вашій увазі ще один рецепт різдвяного печива. Печуть його традиційно в Німеччині, у формі сердечок. Але оскільки ми не звідти, то можемо дозволити собі імпровізацію)). Дуже смачне і ароматне печиво, ваші гості обов'язково оцінять!
Теги
Ингредиенты
- 125 гр вершкового масла або маргарину
- 80 гр цукрового піску
- 2 жовтки яєць
- щіпка солі
- цедра 1 апельсина
- 1 ст. ложка соку від апельсина
- 1 розпушувач на кінчику ножа
- 250 гр борошна
Глазур
- 150 гр цукрової пудри
- 1-2 ст. ложки соку апельсина
Приготовление
Необхідні продукти:
Інгредієнти для печива Перш за все натираємо цедру апельсина і відокремлюємо білок від жовтка.
Натираємо цедру апельсина Ретельно розмішати масло, додати цукровий пісок і яйця. Збити до повітряної маси.
Збиваємо масло, жовток і цукор Додаємо сіль, цедру апельсина та сік. Ретельно перемішати.
Додаємо сіль, цедру та сік Все гарненько перемішати. Додати розпушувач і борошно, все перемішати.
Додаємо борошно і розпушувач Замішуємо тісто. Прибираємо його в холодильник приблизно на 30-60 хвилин.
Замішуємо тісто Розкачати тісто товщиною 3 мм, вирізати формочкою квіточки-сердечка. Перед випіканням поставити в холодне приміщення хвилин на 15. Випікати в розігрітій духовці при 200 градусах 10 хвилин.
Вирізаємо формочкою квіточки Готове печиво поливаємо глазур'ю. Для глазурі перемішати цукрову пудру з соком апельсина, щоб маса стала однорідною «гладкою». Відстигле печиво покрити глазур'ю. Замість апельсина можна використовувати лимон.
Різдвяне печиво Planta-Herzli
Комментарии