Новорічне печиво «Ромбики», Nussknusperli
Рецепт на 15 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка детям старше 3 лет подросткам всем остальным к Новому Году на праздник
Печиво «ромбики» або Nussknusperli - це традиційне печиво, яке з радістю готується перед католицьким Різдвом і стає чудовою частуванням на всі новорічні свята. Свіжоспечене печиво збирає всіх біля столу і приносить радість і задоволення кожному, хто його пробує. Цей рецепт печива Nussknusperli пропонує нам простий і легкий спосіб приготування цієї смачної ласощі. Ви можете бути впевнені, що воно сподобається всім, завдяки своєму чудовому смаку і хрусткій текстурі. Поєднання горіхів, борошна та інших інгредієнтів створює неповторний смак і аромат, які урізноманітнять ваш новорічний стіл і додадуть святкового настрою. Ви можете приготувати це печиво заздалегідь і здивувати своїх гостей свіжими і ароматними Nussknusperli.
Теги
Ингредиенты
- 125 гр вершкового масла або маргарину
- 125 гр коричневого цукру
- 1 ч. ложка ванільного цукру
- щіпка солі
- 1 яйце жовток
- 100 гр меленого фундука
- 150 гр борошна
Глазур:
- 100 гр шоколаду
- 50-100 гр фундука грубого меленого
Приготовление
Інгредієнти для печива:
Спочатку збиваємо масло.
Додаємо до нього жовток.
Додаємо коричневий цукор. Збити, добре перемішати.
Тепер додаємо мелені горіхи.
Висипаємо сіль, ванільний цукор і борошно. Перемішуємо.
Замішуємо еластичне тісто. Ставимо його в холодильник на 30 хвилин.
Розкачувати тісто краще відразу на аркуші для випічки товщиною 2-3 мм. Випікати у розігрітій духовці при 200°С 10-15 хвилин.
Поки випікається корж, необхідно розтопити шоколад. Глазур нанести відразу після того, як дістали корж. І посипати зверху меленим горіхом. Поки корж ще теплий розрізати його на ромбики.
Готове печиво:
Комментарии