
Новорічне печиво «Ромбики», Nussknusperli
Рецепт на 15 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка детям старше 3 лет подросткам всем остальным к Новому Году на праздник
Печиво «ромбики» або Nussknusperli - це традиційне печиво, яке з радістю готується перед католицьким Різдвом і стає чудовою частуванням на всі новорічні свята. Свіжоспечене печиво збирає всіх біля столу і приносить радість і задоволення кожному, хто його пробує. Цей рецепт печива Nussknusperli пропонує нам простий і легкий спосіб приготування цієї смачної ласощі. Ви можете бути впевнені, що воно сподобається всім, завдяки своєму чудовому смаку і хрусткій текстурі. Поєднання горіхів, борошна та інших інгредієнтів створює неповторний смак і аромат, які урізноманітнять ваш новорічний стіл і додадуть святкового настрою. Ви можете приготувати це печиво заздалегідь і здивувати своїх гостей свіжими і ароматними Nussknusperli.
Теги
Ингредиенты
- 125 гр вершкового масла або маргарину
- 125 гр коричневого цукру
- 1 ч. ложка ванільного цукру
- щіпка солі
- 1 яйце жовток
- 100 гр меленого фундука
- 150 гр борошна
Глазур:
- 100 гр шоколаду
- 50-100 гр фундука грубого меленого
Приготовление
Інгредієнти для печива:
Інгредієнти для печива Спочатку збиваємо масло.
Збиваємо масло міксером Додаємо до нього жовток.
Додаємо жовток Додаємо коричневий цукор. Збити, добре перемішати.
Додаємо цукор Тепер додаємо мелені горіхи.
Додаємо горіхи Висипаємо сіль, ванільний цукор і борошно. Перемішуємо.
Додаємо сіль, ванілін і борошно Замішуємо еластичне тісто. Ставимо його в холодильник на 30 хвилин.
Ставимо тісто в холодильник Розкачувати тісто краще відразу на аркуші для випічки товщиною 2-3 мм. Випікати у розігрітій духовці при 200°С 10-15 хвилин.
Розкачуємо тісто Поки випікається корж, необхідно розтопити шоколад. Глазур нанести відразу після того, як дістали корж. І посипати зверху меленим горіхом. Поки корж ще теплий розрізати його на ромбики.
Поливаємо печиво глазур'ю Готове печиво:
Новорічне печиво "Ромбики", Nussknusperli
Комментарии