
Торт із печива «Бісквітена»
Рецепт на 7 порций до 30 минут готовить просто дешевое блюдо охлаждать без термической обработки Болгарская кухня всем остальным на природу на праздник на каждый день
Якщо час піджимає, а хочеться чогось дуже смачненького, то саме час приготувати торт «Бісквітена». Він робиться з печива, тому значно економить час та вартість продуктів. В Болгарії такий торт подають в кожному пристойному кафе, то чому б не спробувати і вам?
Теги
Ингредиенты
- 1 з половиною упаковки по 370гр звичайного печива / я беру шоколадне/
Крем:
- 1 склянка молока
- 2,5 ст. л. борошна
- 1 яйце
- 1/2 ст. цукру
- ванілін
- 50 г вершкового масла
Приготовление
Необхідні продукти для торта:
Продукти для торта Оскільки з коржами нам поратися не потрібно, вони вже готові (печиво), тому відразу ж приступаємо до приготування крему. Для цього беремо молоко, яйце і борошно, цукор та ванілін. Злегка збиваємо вінчиком і ставимо варитися на повільному вогні до загустіння. Крем готується дуже швидко, тому його потрібно весь час помішувати.
Збиваємо всі продукти для крему У ще гарячий крем додаємо вершкове масло. Перемішуємо.
Додаємо масло Поки готується наш крем, беремо глибоку форму і викладаємо в неї перший шар печива. Важливо розкласти його так, щоб не було пропусків.
Викладаємо печиво Змащуємо перший шар печива гарячим!!! кремом і викладаємо другий шар. Його теж змащуємо кремом. І так доти, доки не заповниться вся форма або не закінчиться печиво.
Змащуємо печиво кремом Зверху торт можна прикрасити тертим шоколадом або посипати какао. Прибираємо торт на кілька годин (в ідеалі на ніч) у холодильник.
Посипаємо торт какао Торт «Бісквітена» готовий!
Торт із печива "Бісквітена"
Комментарии