Рецепт Пиріжки на кефірі, смажені с фото

Пиріжки на кефірі, смажені

Рецепт на 15 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо выпекать плита всем остальным на природу на каждый день

Пропоную вашій увазі рецепт дуже смачних смажених пиріжків. Тісто робиться на кефірі, виходить дуже м'яким і готувати з нього - одне задоволення. Також велике значення має економія часу: тісто бездріжджове, йому не потрібен час на підйом, пекти пиріжки можна відразу!

Теги

кефир, мука, яйца

Ингредиенты

  • 1 ст. кефіру
  • 0,5 ст. сметани
  • 2 яйця
  • 1 ч. л. соди
  • борошна, скільки візьме
  • трохи солі або цукру залежно від начинки

Начинка:

капуста+морква+цибуля

зелена цибуля+варені яйця

Приготовление

  1. Необхідні інгредієнти:

    Продукти для пиріжків
    Продукти для пиріжків
  2. Перш за все готуємо тісто. Змішуємо всі продукти і поступово додаємо борошно. З борошном раджу не переборщувати - тісто має вийти дуже м'яким і еластичним, але не липти до рук!

    Додаємо борошно поступово
    Додаємо борошно поступово
  3. Ось як виглядає наше тісто. Час на підйом йому не потрібен, тому відразу ж приступаємо до ліплення пиріжків.

    Готове тісто
    Готове тісто
  4. Беремо невеликий шматочок тіста, розминаємо його руками і кладемо всередину начинку. Краї гарненько защипуємо. Кладемо на сковорідку швом донизу.

    Формуємо пиріжки
    Формуємо пиріжки
  5. Пиріжки смажимо з обох боків до золотистого кольору.

    Пиріжки на кефірі, смажені
    Пиріжки на кефірі, смажені
Оценка 5 / 5 на основе 18293
Домашняя
кефир, мука, яйца
PT45M
PT45M
0

Комментарии