
Пиріжки на кефірі, смажені
Рецепт на 15 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо выпекать плита всем остальным на природу на каждый день
Пропоную вашій увазі рецепт дуже смачних смажених пиріжків. Тісто робиться на кефірі, виходить дуже м'яким і готувати з нього - одне задоволення. Також велике значення має економія часу: тісто бездріжджове, йому не потрібен час на підйом, пекти пиріжки можна відразу!
Теги
Ингредиенты
- 1 ст. кефіру
- 0,5 ст. сметани
- 2 яйця
- 1 ч. л. соди
- борошна, скільки візьме
- трохи солі або цукру залежно від начинки
Начинка:
капуста+морква+цибуля
зелена цибуля+варені яйця
Приготовление
Необхідні інгредієнти:
Продукти для пиріжків Перш за все готуємо тісто. Змішуємо всі продукти і поступово додаємо борошно. З борошном раджу не переборщувати - тісто має вийти дуже м'яким і еластичним, але не липти до рук!
Додаємо борошно поступово Ось як виглядає наше тісто. Час на підйом йому не потрібен, тому відразу ж приступаємо до ліплення пиріжків.
Готове тісто Беремо невеликий шматочок тіста, розминаємо його руками і кладемо всередину начинку. Краї гарненько защипуємо. Кладемо на сковорідку швом донизу.
Формуємо пиріжки Пиріжки смажимо з обох боків до золотистого кольору.
Пиріжки на кефірі, смажені
Комментарии