Рецепт Кокосовий куглюпф с фото

Кокосовий куглюпф

Рецепт на 7 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка Немецкая кухня всем остальным на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день

Цей рецепт мене підкорив з першого погляду. Любителям кокоса дуже сподобається солодка скоринка зі стружки та незвичайно ніжне, просто тануче в роті тісто. Пропітка зі збитих вершків тут якнайкраще підходить, вона робить пиріг м'яким та соковитим. Спробуйте і, впевнена, ви повертатиметеся до нього знову і знову!

Теги

кокосовая стружка, мука, сливки

Ингредиенты

  • 1 яйце
  • 1 склянка кефіру (простокваші, кислого молока)
  • 3/4 склянки цукру
  • 10 г розпушувача
  • 1,5 склянки борошна

Для посипки:

  • 2 пачки кокосової стружки + 2 ст. л. цукру

Для пропітки:

  • 1 склянка збитих вершків - 20%

Приготовление

  1. Список наших продуктів:

    Інгредієнти для куглюпфа
    Інгредієнти для куглюпфа
  2. Спочатку робимо тісто. Для цього кладемо в миску всі продукти - яйце, кефір, борошно, розпушувач, цукор і злегка збиваємо вінчиком. Консистенція у тіста - як на оладки. Все! Тісто готове!

    Робимо тісто
    Робимо тісто
  3. Тепер готуємо посипку. В окремій мисочці змішуємо кокосову стружку і цукор. Перемішуємо.

    Перемішуємо стружку і цукор
    Перемішуємо стружку і цукор
  4. Виливаємо наше тісто у форму для випікання, застелену пергаментом.

    Виливаємо тісто у форму
    Виливаємо тісто у форму
  5. Рясно зверху присипаємо тісто кокосовою посипкою.

    Посипаємо посипкою
    Посипаємо посипкою
  6. Випікаємо пиріг за 180 градусів 20-30 хвилин. Оскільки кокосова стружка швидко підрум'янюється, то перші 10-15 хв пиріг слід прикрити фольгою.

    Випікаємо пиріг
    Випікаємо пиріг
  7. Як тільки дістали пиріг з духовки, його необхідно відразу полити вершками. Не бійтеся переборщити - 1 склянка це небагато!

    Поливаємо пиріг вершками
    Поливаємо пиріг вершками
  8. Залишаємо пиріг охолонути у формі. Потім дістаємо і перекладаємо на тарілку. У холодному вигляді він ще смачніший!!!

    Перекладаємо на тарілку пиріг
    Перекладаємо на тарілку пиріг
  9. Зверніть увагу, що пиріг дуже гарно піднімається під час випікання, виходить пишним і дуже ніжним.

    Випечений пиріг
    Випечений пиріг
  10. Готовий пиріг подаємо порційно. Його кокосовий аромат не залишить байдужим нікого!

    Кокосовий куглюпф
    Кокосовий куглюпф
Оценка 5 / 5 на основе 11289
Домашняя
кокосовая стружка, мука, сливки
PT45M
PT45M
0

Комментарии