
Кокосовий куглюпф
Рецепт на 7 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка Немецкая кухня всем остальным на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день
Цей рецепт мене підкорив з першого погляду. Любителям кокоса дуже сподобається солодка скоринка зі стружки та незвичайно ніжне, просто тануче в роті тісто. Пропітка зі збитих вершків тут якнайкраще підходить, вона робить пиріг м'яким та соковитим. Спробуйте і, впевнена, ви повертатиметеся до нього знову і знову!
Теги
кокосовая стружка, мука, сливки
Ингредиенты
- 1 яйце
- 1 склянка кефіру (простокваші, кислого молока)
- 3/4 склянки цукру
- 10 г розпушувача
- 1,5 склянки борошна
Для посипки:
- 2 пачки кокосової стружки + 2 ст. л. цукру
Для пропітки:
- 1 склянка збитих вершків - 20%
Приготовление
Список наших продуктів:
Інгредієнти для куглюпфа Спочатку робимо тісто. Для цього кладемо в миску всі продукти - яйце, кефір, борошно, розпушувач, цукор і злегка збиваємо вінчиком. Консистенція у тіста - як на оладки. Все! Тісто готове!
Робимо тісто Тепер готуємо посипку. В окремій мисочці змішуємо кокосову стружку і цукор. Перемішуємо.
Перемішуємо стружку і цукор Виливаємо наше тісто у форму для випікання, застелену пергаментом.
Виливаємо тісто у форму Рясно зверху присипаємо тісто кокосовою посипкою.
Посипаємо посипкою Випікаємо пиріг за 180 градусів 20-30 хвилин. Оскільки кокосова стружка швидко підрум'янюється, то перші 10-15 хв пиріг слід прикрити фольгою.
Випікаємо пиріг Як тільки дістали пиріг з духовки, його необхідно відразу полити вершками. Не бійтеся переборщити - 1 склянка це небагато!
Поливаємо пиріг вершками Залишаємо пиріг охолонути у формі. Потім дістаємо і перекладаємо на тарілку. У холодному вигляді він ще смачніший!!!
Перекладаємо на тарілку пиріг Зверніть увагу, що пиріг дуже гарно піднімається під час випікання, виходить пишним і дуже ніжним.
Випечений пиріг Готовий пиріг подаємо порційно. Його кокосовий аромат не залишить байдужим нікого!
Кокосовий куглюпф
Комментарии