Рецепт Смачний гарбузовий пиріг с фото

Смачний гарбузовий пиріг

Рецепт на 5 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка детям старше 3 лет всем остальным на детский праздник на встречу с друзьями на каждый день

Дуже часто готую цей пиріг і завжди він виходить смачним, ароматним та ситним. Тісто в ньому пружне на дотик і тануче на смак. Чудове поєднання гарбуза та цитрусових.

Теги

тыква, орехи, топленое масло

Ингредиенты

  • 200 г борошна
  • 3 яйця
  • 100-150 г цукру
  • 150 г топленого вершкового масла
  • 300 г тертої сирої гарбузової м'якоті
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1 ч. л. кориці
  • щіпка солі
  • 2 ч. л. цедри лимона
  • горіхи - півсклянки

Приготовление

  1. Список продуктів для пирога:

    Інгредієнти для пирога
    Інгредієнти для пирога
  2. Збиваємо яйця з цукром.

    Збиваємо яйця з цукром
    Збиваємо яйця з цукром
  3. На водяній бані розтоплюємо вершкове масло. Додаємо його до яєць.

    Додаємо топлене масло
    Додаємо топлене масло
  4. Висипаємо борошно, сіль, розпушувач та спеції.

    Додаємо сухі інгредієнти
    Додаємо сухі інгредієнти
  5. Натираємо на тертці цедру лимона і додаємо її в тісто.

    Натираємо цедру лимона
    Натираємо цедру лимона
  6. Горіхи (у мене були волоські) подрібнюємо і додаємо в тісто.

    Кладемо горіхи
    Кладемо горіхи
  7. Гарбуз, попередньо натертий на дрібній тертці, додаємо в тісто і добре все перемішуємо.

    Додаємо гарбуз
    Додаємо гарбуз
  8. Виливаємо тісто у форму, змащену маслом. Випікаємо за температури 180 градусів 30-40 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою.

    Виливаємо тісто у форму
    Виливаємо тісто у форму
  9. Зверніть увагу на пористу структуру тіста. Ось як пиріг виглядає на розрізі:

    Пиріг на розрізі
    Пиріг на розрізі
  10. Наш гарбузовий пиріг готовий!

    Смачний гарбузовий пиріг
    Смачний гарбузовий пиріг
Оценка 5 / 5 на основе 11288
Домашняя
тыква, орехи, топленое масло
PT60M
PT60M
0

Комментарии