Смачний гарбузовий пиріг
Рецепт на 5 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка детям старше 3 лет всем остальным на детский праздник на встречу с друзьями на каждый день
Дуже часто готую цей пиріг і завжди він виходить смачним, ароматним та ситним. Тісто в ньому пружне на дотик і тануче на смак. Чудове поєднання гарбуза та цитрусових.
Теги
Ингредиенты
- 200 г борошна
- 3 яйця
- 100-150 г цукру
- 150 г топленого вершкового масла
- 300 г тертої сирої гарбузової м'якоті
- 1 ч. л. розпушувача
- 1 ч. л. кориці
- щіпка солі
- 2 ч. л. цедри лимона
- горіхи - півсклянки
Приготовление
Список продуктів для пирога:

Інгредієнти для пирога Збиваємо яйця з цукром.

Збиваємо яйця з цукром На водяній бані розтоплюємо вершкове масло. Додаємо його до яєць.

Додаємо топлене масло Висипаємо борошно, сіль, розпушувач та спеції.

Додаємо сухі інгредієнти Натираємо на тертці цедру лимона і додаємо її в тісто.

Натираємо цедру лимона Горіхи (у мене були волоські) подрібнюємо і додаємо в тісто.

Кладемо горіхи Гарбуз, попередньо натертий на дрібній тертці, додаємо в тісто і добре все перемішуємо.

Додаємо гарбуз Виливаємо тісто у форму, змащену маслом. Випікаємо за температури 180 градусів 30-40 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою.

Виливаємо тісто у форму Зверніть увагу на пористу структуру тіста. Ось як пиріг виглядає на розрізі:

Пиріг на розрізі Наш гарбузовий пиріг готовий!

Смачний гарбузовий пиріг












Комментарии