
Котлети з гарбуза
Рецепт на 7 порций до 30 минут готовить просто дешевое блюдо жарить плита детям старше 3 лет беременным веганам вегетарианцам худеющим на каждый день
Виявляється, страви з гарбуза можуть бути і несолодкими, але при цьому не менш смачними! Ці котлети з гарбуза припадуть до смаку не лише діткам та схудненим паням, але й вегетаріанцям та навіть веганам, так як в їх складі немає навіть яєць. Спробуйте!
Теги
Ингредиенты
- Гарбуз (очищений) - 550 г
- Картопля - 350 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Сіль - до смаку
- Перець мелений чорний - до смаку
- Часник - 1-2 зубчики
- Спеції - до смаку
- Цибуля зелена/зелень - 0.5-1 пучок (до смаку)
- Борошно вівсяне/пшеничне - за потребою
- Часник - 1-2 зубчики
- Панірувальні сухарі - 100-150 г (за потребою)
- Олія рослинна - 1-2 ст.л. (для смаження)
Приготовление
Інгредієнти для котлет:
Інгредієнти для котлет з гарбуза Спочатку беремо картоплю, чистимо її і тремо на найдрібнішу тертку. Туди ж відразу тремо цибулю, щоб картопля не чорніла.
Тремо картоплю і цибулю Додаємо тертий гарбуз. Добре віджимаємо картоплю і гарбуз від зайвого соку. Але не переборщіть, інакше котлети вийдуть сухими всередині.
Додаємо тертий гарбуз Нарізаємо дрібно зелену цибулю і за бажанням зелень.
Нарізаємо цибулю Солимо, перчимо, додаємо часник і спеції.
Додаємо спеції Висипаємо борошно.
Додаємо борошно Формуємо котлети, обмакуємо їх в панірувальних сухарях і смажимо на невеликому вогні до золотистого кольору.
Формуємо котлети Котлети можна подавати з соусом або без нього. Приємного апетиту!
Котлети з гарбуза
Комментарии