Рецепт Котлети з гарбуза с фото

Котлети з гарбуза

Рецепт на 7 порций до 30 минут готовить просто дешевое блюдо жарить плита детям старше 3 лет беременным веганам вегетарианцам худеющим на каждый день

Виявляється, страви з гарбуза можуть бути і несолодкими, але при цьому не менш смачними! Ці котлети з гарбуза припадуть до смаку не лише діткам та схудненим паням, але й вегетаріанцям та навіть веганам, так як в їх складі немає навіть яєць. Спробуйте!

Теги

тыква, картофель, лук

Ингредиенты

  • Гарбуз (очищений) - 550 г
  • Картопля - 350 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Сіль - до смаку
  • Перець мелений чорний - до смаку
  • Часник - 1-2 зубчики
  • Спеції - до смаку
  • Цибуля зелена/зелень - 0.5-1 пучок (до смаку)
  • Борошно вівсяне/пшеничне - за потребою
  • Часник - 1-2 зубчики
  • Панірувальні сухарі - 100-150 г (за потребою)
  • Олія рослинна - 1-2 ст.л. (для смаження)

Приготовление

  1. Інгредієнти для котлет:

    Інгредієнти для котлет з гарбуза
    Інгредієнти для котлет з гарбуза
  2. Спочатку беремо картоплю, чистимо її і тремо на найдрібнішу тертку. Туди ж відразу тремо цибулю, щоб картопля не чорніла.

    Тремо картоплю і цибулю
    Тремо картоплю і цибулю
  3. Додаємо тертий гарбуз. Добре віджимаємо картоплю і гарбуз від зайвого соку. Але не переборщіть, інакше котлети вийдуть сухими всередині.

    Додаємо тертий гарбуз
    Додаємо тертий гарбуз
  4. Нарізаємо дрібно зелену цибулю і за бажанням зелень.

    Нарізаємо цибулю
    Нарізаємо цибулю
  5. Солимо, перчимо, додаємо часник і спеції.

    Додаємо спеції
    Додаємо спеції
  6. Висипаємо борошно.

    Додаємо борошно
    Додаємо борошно
  7. Формуємо котлети, обмакуємо їх в панірувальних сухарях і смажимо на невеликому вогні до золотистого кольору.

    Формуємо котлети
    Формуємо котлети
  8. Котлети можна подавати з соусом або без нього. Приємного апетиту!

    Котлети з гарбуза
    Котлети з гарбуза
Оценка 5 / 5 на основе 17283
Домашняя
тыква, картофель, лук
PT30M
PT30M
0

Комментарии