Тістечка «Різдвяні ялинки»
Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка детям старше 3 лет всем остальным к Новому Году на праздник
Ці тістечка чудово підійдуть як святкова декорація на Новий рік чи Різдво і порадують ваших дітлахів нарядним виглядом та чудовим смаком.
Теги
Ингредиенты
Для бісквіту:
- 3 яйця
- щіпка солі
- 75 гр. цукру
- 100 гр. меленого мигдалю
- 25 гр. борошна
- 25 гр. крохмалю
Для декорації:
- 100 гр. білого шоколаду
- 100 гр. фісташок
Для снігових верхівок:
- 3 ст. л. цукрової пудри
- 1 ч. л. лимонного соку
- цукрова пудра для снігу
Приготовление
Необхідні інгредієнти для тістечок:
Інгредієнти для тістечок Першим кроком готуємо формочки для випікання. Для цього беремо папір для випічки, малюємо на ньому коло діаметром 20 см, розрізаємо його до середини і скручуємо в трубочку з гострим кінцем. Отриману форму скріплюємо скріпками і ставимо в склянку. Врахуйте, що посуд має бути жаростійким, так як його потрібно буде ставити в духовку!
Готуємо формочки для випікання Тепер займемося тістом. Насамперед, відокремлюємо білки від жовтків.
Відокремлюємо білки від жовтків Мигдаль подрібнюємо до стану борошна.
Мелений мигдаль Мелений мигдаль змішуємо з борошном і крохмалем.
Змішуємо борошно з крохмалем і мигдалем Білки збиваємо до стійкої піни, поступово додаємо цукор. Потім додаємо туди жовтки, продовжуючи збивати.
Збиті білки та жовтки В отриману яєчну суміш додаємо сухі інгредієнти - мигдаль, крохмаль і борошно. Готове тісто розливаємо по формочках. До кінця наливати не потрібно, так як тісто чудово піднімається під час випікання.
Розливаємо тісто по формочках Наповнені формочки відправляємо в духовку випікатися за температури 180 градусів на 15-20 хвилин.
Відправляємо формочки в духовку Готові основи для ялинок злегка вирівнюємо. Для цього потрібно «шапочку» злегка підрізати ножем, щоб ялинка набула стійкості.
Випечені основи для ялинок Далі, приступаємо до прикрашання. Спочатку розтоплюємо білий шоколад на водяній бані і змащуємо ним основи ялинок.
Змащуємо основу білим шоколадом Фісташки подрібнюємо і прикрашаємо ними змащені білим шоколадом ялинки. Врахуйте, що шоколад висихає швидко, тому поспішіть, щоб ваші горішки добре приклеїлися! Зверху горішків ялинки прикрашаємо варенням, їстівними намистинами-кульками, загалом всім, що підкаже фантазія. В кінці на верхівку одягаємо шапочку з цукрової пудри+сік лимона (я цього не робила), посипаємо пудрою всю ялинку.
Тістечко "Різдвяна ялинка"












Комментарии
Очень необычно и красиво