
Кокосовий пиріг
Рецепт на 10 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка Абхазская кухня всем остальным на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день
Ніжний смак кокоса і пікантні нотки лимона - що може бути смачніше? Правильно, тільки пиріг, в якому ці два інгредієнти складають його основу! Знайомтеся, пиріг «Кокосовий»!
Теги
Ингредиенты
- масло вершкове - 250 г
- яйця - 6 шт
- борошно - 340 г
- цукор - 350 г
- стружка кокосова - 80 г
- молоко - 135 мл
- лимон - 2 шт
- розпушувач - 2 ч. л.
- екстракт ванілі - 1/2 ч. л.
Приготовление
Список продуктів, необхідних для приготування кокосового пирога:
Інгредієнти для кокосового пирога Збиваємо розм'якшене масло з цукром та екстрактом ванілі. Потім, по одному вводимо туди яйця і продовжуємо збивати.
Збиваємо масло з цукром Окремо змішуємо всі сухі інгредієнти: борошно, розпушувач і кокосову стружку.
Змішуємо сухі інгредієнти Також окремо змішуємо молоко і кокосове молоко.
Змішуємо молоко і кокосове молоко Почергово в масляний крем додаємо суху суміш і кокосове молоко+молоко. Весь час збиваємо міксером.
Робимо тісто Поміщаємо тісто у форму для випічки, випікати потрібно близько 45 хвилин при температурі 180 градусів. Пиріг має трохи зарум'янитися і при натисканні трохи пружинити.
Виливаємо тісто у форму для випічки Тепер готуємо сироп для просочення пирога. Для цього з лимона знімаємо цедру і видавлюємо сік.
Знімаємо цедру з лимона і видавлюємо сік Змішуємо лимонний сік з цукром, варимо на маленькому вогні близько 5 хвилин. Потім додаємо цедру. Отриманою сумішшю рясно поливаємо пиріг зверху.
Поливаємо лимонним соком пиріг Зверху пиріг можна прикрасити ще цукровою пудрою.
Прикрашаємо пиріг цукровою пудрою
Комментарии