Рецепт Бісквітний рулет з вершковим кремом с фото

Бісквітний рулет з вершковим кремом

Рецепт на 10 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать духовка всем остальным на детский праздник на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день

Досвідчені господині підтвердять, що знайти гідний рецепт бісквіту - непросто. Але якщо такий потрапив до рук, то його вже нізащо не забудеш і не втратиш. Пропоную вашій увазі саме такий рецепт - швидкий, перевірений роками і найголовніше - не даючий запаху яєць після випічки!

Теги

мука, яйца, масло

Ингредиенты

1/4 ст молока (62,5 мл або 60 г) Примітка: склянка: 250 г

  • 2 ст л вершкового масла
  • 3/4 ст (~ 140 г) борошна для тортів (або звичайне + 2 ст л кукурудзяного крохмалю) (Я зважую 140 г, потім віднімаю 2 ст л борошна, потім досипаю 2 ст л крохмалю)
  • 1 ч л розпушувача (5-6 г)
  • 2/3 ст цукру (167 мл або 155 г)
  • 1/4 ч л солі
  • 3 яйця

3 жовтки (останнім часом не використовую. Спробувала приготувати без трьох жовтків і виявила, що рулет виходить такий же чудовий. Все інше за рецептом)

Крем:

Беремо будь-яке варення, сироп або робимо кавову начинку, заварний крем. Я робила з вершковим кремом за рецептом з «Торт аля Київський» http://recipe.org.ua/recipe/235/

Приготовление

  1. Продукти для бісквітного рулету:

    Продукти для рулету
    Продукти для рулету
  2. Робимо бісквітне тісто. У каструльці розігріти молоко з маслом до кипіння.

    Розігріваємо масло та молоко
    Розігріваємо масло та молоко
  3. Тим часом збиваємо яйця і цукор до збільшення маси втричі, має вийти консистенція густих вершків.

    Збиваємо яйця та цукор
    Збиваємо яйця та цукор
  4. Просіюємо борошно з розпушувачем і сіллю, висипаємо в яйця. Обережно перемішуємо лопаткою.

    Додаємо борошно
    Додаємо борошно
  5. Кілька ложок тіста додаємо в охолоджене молоко з маслом.

    Додаємо кілька ложок тіста в молоко
    Додаємо кілька ложок тіста в молоко
  6. Застеляємо деко папером для випічки і розігріваємо духовку до 190 градусів.

  7. Виливаємо наше тісто у форму тонким шаром.

    Тісто у формі
    Тісто у формі
  8. Випікаємо 5-15 хвилин до золотистого кольору. Тісто відмінно згортається рулетом як у гарячому, так і холодному стані, не прилипає до паперу і форми.

    Випечений бісквіт
    Випечений бісквіт
  9. Готуємо вершковий крем або будь-який ваш улюблений. Змащуємо ним корж рясно.

    Змащуємо бісквіт кремом
    Змащуємо бісквіт кремом
  10. Згортаємо рулетом і ставимо в холодильник на 1 годину. Потім посипаємо пудрою та прикрашаємо на свій смак.

    Готовий рулет
    Готовий рулет
  11. Рулет у розрізі виглядає так:

    Бісквітний рулет у розрізі
    Бісквітний рулет у розрізі
Оценка 5 / 5 на основе 11270
Домашняя
мука, яйца, масло
PT30M
PT30M
0

Комментарии

pupsiks1980@hotmail.com
pupsiks1980@hotmail.com

poluchilasj ochenj vkusnij biskvit, no pochemuta ja nemagla ivo svernutj, lomalsja, tak shto zdelala tortik :P objedenije!