 
                  
                Бісквітний рулет з вершковим кремом
Рецепт на 10 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать духовка всем остальным на детский праздник на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день
Досвідчені господині підтвердять, що знайти гідний рецепт бісквіту - непросто. Але якщо такий потрапив до рук, то його вже нізащо не забудеш і не втратиш. Пропоную вашій увазі саме такий рецепт - швидкий, перевірений роками і найголовніше - не даючий запаху яєць після випічки!
Теги
Ингредиенты
1/4 ст молока (62,5 мл або 60 г) Примітка: склянка: 250 г
- 2 ст л вершкового масла
- 3/4 ст (~ 140 г) борошна для тортів (або звичайне + 2 ст л кукурудзяного крохмалю) (Я зважую 140 г, потім віднімаю 2 ст л борошна, потім досипаю 2 ст л крохмалю)
- 1 ч л розпушувача (5-6 г)
- 2/3 ст цукру (167 мл або 155 г)
- 1/4 ч л солі
- 3 яйця
3 жовтки (останнім часом не використовую. Спробувала приготувати без трьох жовтків і виявила, що рулет виходить такий же чудовий. Все інше за рецептом)
Крем:
Беремо будь-яке варення, сироп або робимо кавову начинку, заварний крем. Я робила з вершковим кремом за рецептом з «Торт аля Київський» http://recipe.org.ua/recipe/235/
Приготовление
- Продукти для бісквітного рулету:   - Продукти для рулету 
- Робимо бісквітне тісто. У каструльці розігріти молоко з маслом до кипіння.   - Розігріваємо масло та молоко 
- Тим часом збиваємо яйця і цукор до збільшення маси втричі, має вийти консистенція густих вершків.   - Збиваємо яйця та цукор 
- Просіюємо борошно з розпушувачем і сіллю, висипаємо в яйця. Обережно перемішуємо лопаткою.   - Додаємо борошно 
- Кілька ложок тіста додаємо в охолоджене молоко з маслом.   - Додаємо кілька ложок тіста в молоко 
- Застеляємо деко папером для випічки і розігріваємо духовку до 190 градусів. 
- Виливаємо наше тісто у форму тонким шаром.   - Тісто у формі 
- Випікаємо 5-15 хвилин до золотистого кольору. Тісто відмінно згортається рулетом як у гарячому, так і холодному стані, не прилипає до паперу і форми.   - Випечений бісквіт 
- Готуємо вершковий крем або будь-який ваш улюблений. Змащуємо ним корж рясно.   - Змащуємо бісквіт кремом 
- Згортаємо рулетом і ставимо в холодильник на 1 годину. Потім посипаємо пудрою та прикрашаємо на свій смак.   - Готовий рулет 
- Рулет у розрізі виглядає так:   - Бісквітний рулет у розрізі 












Комментарии
poluchilasj ochenj vkusnij biskvit, no pochemuta ja nemagla ivo svernutj, lomalsja, tak shto zdelala tortik :P objedenije!