Торт «Снікерс»
Рецепт на 7 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка всем остальным к Новому Году на праздник на каждый день
Називається цей торт так тому, що за смаком трохи нагадує усіма улюблений батончик «Снікерс» — такий же ніжний і хрусткий.
Теги
Ингредиенты
- 6 жовтків
- 1,5 склянки цукру
- 250 г м'якого маргарину
- 6 білків
- 1 ст. л. майонезу
- 1 ч. л. соди, загашеної лимонним соком
- 3 склянки борошна
- ванілін
- 200 г масла вершкового
Приготовление
Інгредієнти для торта:

Інгредієнти для торта Спочатку відокремлюємо жовтки від білків.

Білки та жовтки Збиваємо жовтки з цукром.

Збиваємо жовтки Потім додаємо туди майонез, розтоплений маргарин, соду, борошно.

Збиваємо всі інгредієнти Замішуємо м'яке, еластичне тісто.

Замішуємо тісто Розділяємо тісто на 4 рівні частини.

Розділяємо тісто на частини Накриваємо наші кульки харчовою плівкою і відправляємо на 30 хвилин у холодильник.

Відправляємо кульки у холодильник Тим часом, збиваємо білки з цукром (100 г) до щільних піків.

Збиваємо білки з цукром Беремо одну кульку тіста, розкачуємо її тонким шаром на деці.

Розкатане тісто Широкими мазками змащуємо тісто збитими білками. Випікаємо у розігрітій духовці до 110 °C протягом 40-60 хвилин. Таким же чином випікаємо решту коржів.

Наносимо білки на тісто Для крему збиваємо масло зі згущеним молоком. Кожен корж промазуємо кремом і рясно посипаємо горіхами. Верхній корж за бажанням можна прикрасити збитими вершками або шоколадною глазур'ю.

Готовий торт Так торт виглядає у розрізі.

Торт "Снікерс"












Комментарии