
Торт «Снікерс»
Рецепт на 7 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка всем остальным к Новому Году на праздник на каждый день
Називається цей торт так тому, що за смаком трохи нагадує усіма улюблений батончик «Снікерс» — такий же ніжний і хрусткий.
Теги
Ингредиенты
- 6 жовтків
- 1,5 склянки цукру
- 250 г м'якого маргарину
- 6 білків
- 1 ст. л. майонезу
- 1 ч. л. соди, загашеної лимонним соком
- 3 склянки борошна
- ванілін
- 200 г масла вершкового
Приготовление
Інгредієнти для торта:
Інгредієнти для торта Спочатку відокремлюємо жовтки від білків.
Білки та жовтки Збиваємо жовтки з цукром.
Збиваємо жовтки Потім додаємо туди майонез, розтоплений маргарин, соду, борошно.
Збиваємо всі інгредієнти Замішуємо м'яке, еластичне тісто.
Замішуємо тісто Розділяємо тісто на 4 рівні частини.
Розділяємо тісто на частини Накриваємо наші кульки харчовою плівкою і відправляємо на 30 хвилин у холодильник.
Відправляємо кульки у холодильник Тим часом, збиваємо білки з цукром (100 г) до щільних піків.
Збиваємо білки з цукром Беремо одну кульку тіста, розкачуємо її тонким шаром на деці.
Розкатане тісто Широкими мазками змащуємо тісто збитими білками. Випікаємо у розігрітій духовці до 110 °C протягом 40-60 хвилин. Таким же чином випікаємо решту коржів.
Наносимо білки на тісто Для крему збиваємо масло зі згущеним молоком. Кожен корж промазуємо кремом і рясно посипаємо горіхами. Верхній корж за бажанням можна прикрасити збитими вершками або шоколадною глазур'ю.
Готовий торт Так торт виглядає у розрізі.
Торт "Снікерс"
Комментарии