Рецепт Картопля по-португальськи с фото

Картопля по-португальськи

Рецепт на 5 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо запекать всем остальным на природу на каждый день

Якщо душа просить чогось особливого, то на допомогу може прийти саме ця страва - картопля по-португальськи. Готується вона швидко і може стати чудовим різноманіттям у повсякденному житті.

Теги

картофель, розмарин, соль

Ингредиенты

  • Картопля - 300-400 г
  • Розмарин - 2 ч. л.
  • Сіль морська
  • Олія оливкова або масло вершкове - 20-30 г
  • Часник - 2-3 зубчики

Приготовление

  1. Інгредієнти для запікання картоплі:

    Інгредієнти для страви
    Інгредієнти для страви
  2. Спочатку беремо картоплю, добре її миємо і ставимо відварюватися. Чистити її не потрібно!!!

    Відварюємо картоплю
    Відварюємо картоплю
  3. Поки картопля відварюється, готуємо деко для запікання. Змащуємо дно рясно оливковою олією. Ріжемо часник кружальцями.

    Змащуємо деко
    Змащуємо деко
  4. Коли картопля зварилася, викладаємо її на деко. У кожній картоплині робимо невеликий отвір лопаткою.

    Картопля на деці
    Картопля на деці
  5. У кожен отвір картоплі наливаємо трохи оливкової олії або кладемо шматочок вершкового масла.

    Поливаємо картоплю олією
    Поливаємо картоплю олією
  6. Зверху картоплю солимо і посипаємо розмарином. Якщо не любите розмарин, то використовуйте будь-яку іншу зелень.

    Солимо, посипаємо розмарином
    Солимо, посипаємо розмарином
  7. Відправляємо наше деко в духовку, доки верхня скоринка не підрум'яниться, але це не обов'язково. Головне дати розмарину розкрити свій аромат в теплі, а оливковій чи вершковому маслу просочити собою картоплю.

    Картопля готова!
    Картопля готова!
Оценка 5 / 5 на основе 5261
Домашняя
картофель, розмарин, соль
PT45M
PT45M
0

Комментарии

Таня
Таня