Рецепт Свікла по-корейськи с фото

Свікла по-корейськи

Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить просто дешевое блюдо охлаждать мариновать без термической обработки Корейская кухня всем остальным на каждый день

Ця страва дуже нагадує моркву по-корейськи. Про корисність її і говорити не варто, адже свікла, та ще в сирому вигляді надзвичайно корисна! Насолоджуйтеся!

Теги

свекла, уксус, растительное масло

Ингредиенты

  • Свікла - 1 шт
  • Цибуля - 1/2 шт
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Оцет - 3-4 ст.л.
  • Олія рослинна - 5-6 ст.л.
  • Приправа «Перець солодкий»
  • Суміш гострих перців
  • Приправа для моркви по-корейськи або коріандр
  • Сіль - 1 ч.л.

Приготовление

  1. Ось такі інгредієнти нам знадобляться. Що примітно: приправи можна використовувати будь-які, ті, що вам найбільше до вподоби.

    Інгредієнти для свікли по-корейськи
    Інгредієнти для свікли по-корейськи
  2. Спочатку беремо свіклу і тремо її на тертці для корейської моркви.

    Натерта свікла
    Натерта свікла
  3. Потім додаємо всі приправи, оцет, сіль, перець. Дрібно ріжемо цибулю.

    Порізана цибуля
    Порізана цибуля
  4. Змішуємо всі інгредієнти. Потім розігріваємо на сковорідці олію і додаємо у свіклу.

    Заправлена свікла
    Заправлена свікла
  5. Страву необхідно відправити в холодильник на добу, хоча пробувати її можна вже через кілька годин після приготування. Смачного!

Оценка 5 / 5 на основе 2240
Домашняя
свекла, уксус, растительное масло
PT30M
PT30M
0

Комментарии

Ольга
Ольга

Очень просто и действительно вкусно. Муж не любит чеснок, но тут его не заметил... Маленькие женские хитрости, скажу я вам!