
Свікла по-корейськи
Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить просто дешевое блюдо охлаждать мариновать без термической обработки Корейская кухня всем остальным на каждый день
Ця страва дуже нагадує моркву по-корейськи. Про корисність її і говорити не варто, адже свікла, та ще в сирому вигляді надзвичайно корисна! Насолоджуйтеся!
Теги
свекла, уксус, растительное масло
Ингредиенты
- Свікла - 1 шт
- Цибуля - 1/2 шт
- Часник - 2-3 зубчики
- Оцет - 3-4 ст.л.
- Олія рослинна - 5-6 ст.л.
- Приправа «Перець солодкий»
- Суміш гострих перців
- Приправа для моркви по-корейськи або коріандр
- Сіль - 1 ч.л.
Приготовление
Ось такі інгредієнти нам знадобляться. Що примітно: приправи можна використовувати будь-які, ті, що вам найбільше до вподоби.
Інгредієнти для свікли по-корейськи Спочатку беремо свіклу і тремо її на тертці для корейської моркви.
Натерта свікла Потім додаємо всі приправи, оцет, сіль, перець. Дрібно ріжемо цибулю.
Порізана цибуля Змішуємо всі інгредієнти. Потім розігріваємо на сковорідці олію і додаємо у свіклу.
Заправлена свікла Страву необхідно відправити в холодильник на добу, хоча пробувати її можна вже через кілька годин після приготування. Смачного!
Комментарии
Очень просто и действительно вкусно. Муж не любит чеснок, но тут его не заметил... Маленькие женские хитрости, скажу я вам!