Рецепт Скумбрія під маринадом с фото

Скумбрія під маринадом

Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить очень просто дешевое блюдо охлаждать мариновать духовка всем остальным на каждый день

Ця страва для тих, хто просто обожнює селедку. Обіцяю, що скумбрія в даному виконанні сподобається всім, навіть найзапеклішим скептикам. Хіба ж може бути щось смачніше за рибу, засолену в домашніх умовах?

Теги

скумбрия мороженная

Ингредиенты

  • Скумбрія морожена - 3 штуки
  • Сіль - 3 столові ложки
  • Цукор - 4 столові ложки
  • Чай чорний - 2 пакетики
  • Перець горошком - 5-10 шт
  • Лавровий лист - 3-6 штук
  • Чорнослив - 5-10 штук

Приготовление

    Отож, для приготування цієї страви нам знадобляться такі інгредієнти:
    Отож, для приготування цієї страви нам знадобляться такі інгредієнти:
  1. Скумбрію ретельно миємо, чистимо зсередини. Для цього рибу можна не розморожувати. Укладаємо її черевцями догори в баночку. Начиняємо черевця чорносливом, туди ж кладемо горошки перцю (можна чорного або ароматного), лавровий лист.

    Ось як вона повинна виглядати тепер
    Ось як вона повинна виглядати тепер
  2. Тепер окремо готуємо маринад. Для цього беремо мисочку, висипаємо туди сіль і цукор, заливаємо окропом (кількість залежить від того, який розмір баночки ви вибрали). Туди ж додаємо пакетики з чаєм. Залишаємо настоюватися до повного охолодження. Все, рибку можна заливати маринадом і відправляти на 2-3 дні в холодильник (якщо дуже не терпиться, то можна трохи й раніше її дістати:)))

    Ось як виглядає маринована скумбрія перед відправкою в холодильник
    Ось як виглядає маринована скумбрія перед відправкою в холодильник
  3. Перед подачею скумбрії на стіл рекомендуємо дістати її, промокнути серветкою, оббризкати соняшниковою олією. Рибка виходить ніжна, соковита - просто смакота! Смачного!

Оценка 5 / 5 на основе 6225
Домашняя
скумбрия мороженная
PT30M
PT30M
0

Комментарии

Радистка
Радистка

Не делайте с домашним черносливом! Когда делала с домашним никто не ел... Не знаю с чем связано.

Ольга
Ольга

Скумбрия получилась просто объедение.

Harmony
Harmony

Согласна, с домашним черносливом получается совсем не то... И цвет у рыбки становится, мягко говоря, страшный))) Лучше с магазинным, однозначно!