
Скумбрія під маринадом
Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить очень просто дешевое блюдо охлаждать мариновать духовка всем остальным на каждый день
Ця страва для тих, хто просто обожнює селедку. Обіцяю, що скумбрія в даному виконанні сподобається всім, навіть найзапеклішим скептикам. Хіба ж може бути щось смачніше за рибу, засолену в домашніх умовах?
Теги
Ингредиенты
- Скумбрія морожена - 3 штуки
- Сіль - 3 столові ложки
- Цукор - 4 столові ложки
- Чай чорний - 2 пакетики
- Перець горошком - 5-10 шт
- Лавровий лист - 3-6 штук
- Чорнослив - 5-10 штук
Приготовление
Скумбрію ретельно миємо, чистимо зсередини. Для цього рибу можна не розморожувати. Укладаємо її черевцями догори в баночку. Начиняємо черевця чорносливом, туди ж кладемо горошки перцю (можна чорного або ароматного), лавровий лист.
Ось як вона повинна виглядати тепер Тепер окремо готуємо маринад. Для цього беремо мисочку, висипаємо туди сіль і цукор, заливаємо окропом (кількість залежить від того, який розмір баночки ви вибрали). Туди ж додаємо пакетики з чаєм. Залишаємо настоюватися до повного охолодження. Все, рибку можна заливати маринадом і відправляти на 2-3 дні в холодильник (якщо дуже не терпиться, то можна трохи й раніше її дістати:)))
Ось як виглядає маринована скумбрія перед відправкою в холодильник Перед подачею скумбрії на стіл рекомендуємо дістати її, промокнути серветкою, оббризкати соняшниковою олією. Рибка виходить ніжна, соковита - просто смакота! Смачного!

Комментарии
Не делайте с домашним черносливом! Когда делала с домашним никто не ел... Не знаю с чем связано.
Скумбрия получилась просто объедение.
Согласна, с домашним черносливом получается совсем не то... И цвет у рыбки становится, мягко говоря, страшный))) Лучше с магазинным, однозначно!