
Рулет з моркви зі сметанною начинкою
Рецепт на 8 порций 30-45 минут готовить не сложно дешевое блюдо выпекать охлаждать детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам к Новому Году на детский праздник на праздник
Я хочу поділитися з вами новим рецептом святкового рулету - ніжного, легкого, гармонійного. Саме те, що потрібно в майбутню новорічну ніч.
Теги
Ингредиенты
- 500 г сирої моркви
- 4 яйця
- Сіль, перець
- 100 г меленого кеш'ю
- 50 г вершкового масла
Начинка:
- 300 г сиру творожного
- 70 мл жирних вершків
- 7 г желатину у порошку
- пучок зелені
- сіль, перець
- 3 зубчики часнику
Приготовление
Моркву натерти на великій тертці та обсмажити на маслі 7-10 хвилин.
моркву обсмажити В цей час відокремити жовтки від білків, білки збити в міцну піну.
білки збити Моркву охолодити і змішати з жовтками, горіхами, сіллю та перцем.
змішати моркву з жовтками та горіхами В кінці обережно ввести збиті білки.
додати білки Деко (20х30см) вистелити папером, викласти масу, розрівняти і випікати 10-12 хвилин при t-180С (краще в режимі турбо).
випекти корж Вийняти, перевернути, зняти папір і накрити вологим рушником.
корж готовий Для начинки замочити желатин в теплій воді.
замочити желатин Зелень і часник дрібно нашинкувати та змішати з сиром творожним.
змішати сир із зеленню та часником Желатин додати у вершки, прогріти до повного розчинення, а потім влити вершки в сирну масу.
додати вершки Отриманою сумішшю намазати корж і згорнути рулетом.
викласти начинку на корж Рулет загорнути у фольгу і покласти в холод (краще на ніч).
згорнути рулетом Перед подачею нарізати на шматочки.
рулет готовий
Комментарии
ммм...слюньки текут=)
девочки, у кого вышло, поделитесь опытом, плиз.
у меня корж морковный не отстал. наверное, слишком тонкий сделала.
пришлось делать торт вместо рулета. но вкусно очень было.
Наталья, чтобы корж отстал, нужно было прямо на бумагу мокрое полотенце положить, а если очень пристал, то и поверх полотенца водички подлить, Это с любым рулетом так.