Рецепт Короп фарширований с фото

Короп фарширований

Рецепт на 8 порций 60-120 минут готовить сложно дорогое блюдо запекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на праздник на каждый день

Ось, готувала сьогодні коропа і вирішила сфотографувати та викласти, як роблю фаршировану рибу я. Адже рецептів приготування цієї страви дуже багато!

Теги

рыба, свекла, булка

Ингредиенты

  • 1 короп 1-1,5 кг
  • 1-2 курячі яйця
  • 50-70 гр сл. масла
  • олія соняшникова
  • 50-70 гр сала свинячого
  • сіль
  • перець
  • батон (замочений у молоці)
  • морква
  • буряк
  • цибуля ріпчаста

Приготовление

  1. Чистимо рибку, видаляємо зябра і очі.

    рибу почистити
    рибу почистити
  2. Потім знімаємо шкіру з риби, надрізавши тіло зсередини під середнім плавником, засовуємо туди великий палець і обережно відділяємо шкіру від м'яса по всьому периметру.

    відокремити м'ясо від шкіри
    відокремити м'ясо від шкіри
  3. Потім відрізаємо хвіст та голову.

    відрізати голову та хвіст
    відрізати голову та хвіст
  4. І відділяємо м'ясо від кісток і хребта.

    відокремити м'ясо
    відокремити м'ясо
  5. Хребет не викидаємо, а відварюємо у невеликій кількості води з лавровим листом і перцем горошком. М'ясо риби, цибулю, хліб, сало перекручуємо на м'ясорубці або блендері, робимо фарш... додаємо спеції, олію, яйця і добре вимішуємо фарш постійно підливаючи в нього соняшникову олію до тих пір, поки фарш не буде липнути до рук.

    приготувати фарш
    приготувати фарш
  6. Потім наповнюємо цим фаршем нашу шкіру з рибки.

    заповнити фаршем шкіру риби
    заповнити фаршем шкіру риби
  7. Потім ріжемо на деко кільцями буряк і моркву (сирі), викладаємо місце для нашої рибки. Моркви у мене не було, я виклала цибулю.

    викласти підставку з овочів
    викласти підставку з овочів
  8. Акуратненько перекладаємо рибу на овочі і ставимо в духовку! Запікаємо 45-60 хв до готовності спочатку на великому вогні до рум'янцю, потім зменшуємо і до готовності. В процесі приготування рибу поливаємо приготовленим бульйоном з кісток рибки для золотистого кольору!

    запікати рибу до готовності
    запікати рибу до готовності
  9. Подавати рибу можна як в гарячому, так і в холодному вигляді. Але краще в холодному, прикрасивши на свій смак і порізавши перед подачею на невеликі шматочки.

    риба готова!
    риба готова!
  10. Приємного апетиту!

Оценка 5 / 5 на основе 6212
Домашняя
рыба, свекла, булка
PT120M
PT120M
0

Комментарии

вася
вася

Аппетитно