
Короп фарширований
Рецепт на 8 порций 60-120 минут готовить сложно дорогое блюдо запекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на праздник на каждый день
Ось, готувала сьогодні коропа і вирішила сфотографувати та викласти, як роблю фаршировану рибу я. Адже рецептів приготування цієї страви дуже багато!
Теги
Ингредиенты
- 1 короп 1-1,5 кг
- 1-2 курячі яйця
- 50-70 гр сл. масла
- олія соняшникова
- 50-70 гр сала свинячого
- сіль
- перець
- батон (замочений у молоці)
- морква
- буряк
- цибуля ріпчаста
Приготовление
Чистимо рибку, видаляємо зябра і очі.
рибу почистити Потім знімаємо шкіру з риби, надрізавши тіло зсередини під середнім плавником, засовуємо туди великий палець і обережно відділяємо шкіру від м'яса по всьому периметру.
відокремити м'ясо від шкіри Потім відрізаємо хвіст та голову.
відрізати голову та хвіст І відділяємо м'ясо від кісток і хребта.
відокремити м'ясо Хребет не викидаємо, а відварюємо у невеликій кількості води з лавровим листом і перцем горошком. М'ясо риби, цибулю, хліб, сало перекручуємо на м'ясорубці або блендері, робимо фарш... додаємо спеції, олію, яйця і добре вимішуємо фарш постійно підливаючи в нього соняшникову олію до тих пір, поки фарш не буде липнути до рук.
приготувати фарш Потім наповнюємо цим фаршем нашу шкіру з рибки.
заповнити фаршем шкіру риби Потім ріжемо на деко кільцями буряк і моркву (сирі), викладаємо місце для нашої рибки. Моркви у мене не було, я виклала цибулю.
викласти підставку з овочів Акуратненько перекладаємо рибу на овочі і ставимо в духовку! Запікаємо 45-60 хв до готовності спочатку на великому вогні до рум'янцю, потім зменшуємо і до готовності. В процесі приготування рибу поливаємо приготовленим бульйоном з кісток рибки для золотистого кольору!
запікати рибу до готовності Подавати рибу можна як в гарячому, так і в холодному вигляді. Але краще в холодному, прикрасивши на свій смак і порізавши перед подачею на невеликі шматочки.
риба готова! Приємного апетиту!
Комментарии
Аппетитно