
М'ясні рулетики з грибами та сиром
Рецепт на 8 порций 60-120 минут готовить не сложно блюдо недорогое запекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на праздник на каждый день
Ідеально підходять для застілля на багато людей, оскільки їх можна приготувати заздалегідь і запихати в морозилку. Коли треба - в духовку і через годину-півтори духмяні рулетики готові!
Теги
Ингредиенты
На 16 рулетиків знадобляться:
- - 1,5 кг м'ясних постних відбивних
- - 900 г свинячого фаршу
- - 3-4 невеликі цибулини на підсмажку і 1 на маринад
- - 2 жовтки
- - 900 г заморожених грибів
- - 200 г сиру
- - оцет, спеції
Приготовление
М'ясо гарненько відбити.
м'ясо відбити Цибулю нарізати кільцями. Відбите м'ясо перекласти в мисці з цибулею шарами та замаринувати в оцті + вода (роблю на око за смаком).
замаринувати разом з цибулею Нарізати цибулю кубиками та обсмажити. Фарш викласти в миску, додати в нього жовтки, обсмажену цибулю, спеції.
приготувати фарш За бажанням посипати зеленню.
додати зелень Гриби обсмажити та нарізати дрібно.
приготувати гриби Потім влаштуватися зручніше за робочим столом. На м'ясо викласти шарами: фарш, гриби і тертий сир. Загорнути рулетики та запакувати у фольгу.
викласти шарами начинки загорнути рулет запакувати у фольгу Після того, як перший рулет буде готовий, зручніше за все нарвати необхідну кількість фольги, щоб потім кожен раз не метушитися. Запікати при температурі 200° 1-1,5 години. Чудово підійде до кабачків і не вимагає додаткового соусу
готово! Приємного апетиту! Скільки вже не готувала, завжди смачно і практично. Особливо, якщо готувати про запас.
Комментарии
Решили попробовать покупать грибы