
Кокосовий клафуті з малиною
Рецепт на 8 порций 30-45 минут готовить очень просто блюдо недорогое выпекать Французская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам худеющим на встречу с друзьями на каждый день
Влітку всі худнуть, сидять на дієтах і нудьгують від спеки. Організм просить легкої їжі, а голова не погоджується і вимагає смачненького. Результатом такого протистояння зазвичай є всілякі низькокалорійні десерти на основі знежирених молочних продуктів. Але можна зробити простіше - замінити коров'яче молоко кокосовим. Такої легкості, як останнє, не надасть десерту навіть знежирене до нуля молочко для телят. Та й корисніше це. Я зробила кокосовий клафуті і відчула різницю.
Теги
малина, кокосовое молоко, кокос
Ингредиенты
- 400 г свіжих ягід (у мене була малина)
- 3 яйця
- 4 ст. л. борошна
- 4 ст. л. цукру
- 3 ст. л. кокосової стружки
- 400 мл кокосового молока
Приготовление
Яйця добре збити з цукром (3 ст. л.).
яйця добре збити з цукром Потім влити молоко і додати борошно.
додати борошно та молоко Форму викласти папером (або змастити), присипати кокосовою стружкою, зверху викласти ягоди і трохи присипати їх цукром.
викласти ягоди у форму Залити ягоди молочною сумішшю і випікати 35 хвилин за t- 180С.
залити молочною сумішшю Клафуті готовий, коли ущільниться. Клафуті на звичайному молоці ще й рум'яниться, але кокосове молоко такого ефекту не дає.
пекти до готовності Подавати теплим. Перед подачею можна присипати цукровою пудрою.
Приємного апетиту!
клафуті готовий
Комментарии