
"Фруктовий булижник"
Рецепт на 6 порций 45-60 минут готовить просто дешевое блюдо выпекать детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на встречу с друзьями на каждый день
З цього десерту почалося моє використання бальзамічного оцту в солодких стравах. Ви знаєте, кращого поєднання з фруктами навіть не уявити! Я пробувала цитрусові соки і різні вина, але оцет переплюнув їх усіх. Він дає чудовий аромат і дуже яскравий та насичений смак. Не бійтеся і спробуйте, якщо буде нагода. А "Булижник" виходить дуже ніжним, хоча з його назви цього й не скажеш.
Теги
Ингредиенты
- 130 г вершкового масла
- 250 г борошна
- 125 г сметани (йогурту, пахти)
- 80 г цукру
- 1 ч. л. розпушувача
- щіпка солі
- 700 г будь-яких фруктів та ягід
- 2 ст. л. бальзамічного оцту
- 5 ст. л. цукру
- 2 ст. л. цукрової пудри
Приготовление
У сковороду налити оцет, покласти цукор (5 ст. л.), нагріти до розчинення цукру і додати очищені та нарізані фрукти. Тушкувати хвилин 10. Аромат стоїть фантастичний!
потушкувати фрукти в оцті Для тіста розтерти в крихту масло з борошном. Додати всі решту інгредієнтів.
змішати всі інгредієнти для тіста Замісити тісто і зробити з нього приблизно 25 кульок.
зробити з тіста кульки Фрукти разом з соком викласти у форму, зверху покласти кульки на невеликій відстані одна від одної.
викласти фрукти та кульки у форму Посипати десерт цукровою пудрою (для утворення хрумкої скоринки) і випікати 30 хвилин при t 180–190С.
пекти до готовності Подавати теплим, можна зі збитими вершками. Смачного!
"Булижники" готові
Комментарии
Почитала ваш сайт и решила попробовать что-то приготовить. Обычно желания такого у меня нет. Возможно это женский инстинкт. Порадую мужа
спасибо за фотоотчет, с мамой сегодня будем пробовать