
Яблучний крамбл
Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить очень просто блюдо недорогое запекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на встречу с друзьями на каждый день
Пропоную вам смачний і корисний десерт. Готується він дуже швидко і дуже просто. Ви можете використовувати будь-які фрукти, ягоди, горіхи та сухофрукти на свій смак.
Теги
Ингредиенты
- 3-4 яблука
- 100 г ізюму
- 200 г борошна
- 100 г вівсяних пластівців
- 100 мл рослинної олії (можна взяти розтоплене вершкове)
- 1 ч. л. кориці
- 3-4 ст. л. меду (солодкість регулюється на ваш смак)
- трохи солі
- 50 г дроблених горіхів (у мене цього разу не було, зате був кіш-міш)
Приготовление
Змішати борошно, пластівці, сіль, ізюм, горіхи та корицю.
змішати борошно, пластівці, сіль, ізюм, горіхи та корицю Додати очищені та нарізані кубиками яблука.
додати очищені та нарізані кубиками яблука Влити олію та добре перемішати, щоб не залишилося сухої суміші. Потім додати мед. Я змішую прямо у формі для запікання.
влити олію та мед Запікати при t-160-180С 30 хвилин.
запікати 30 хвилин Десерт виходить розсипчастий, їсти його зручно ложкою. Трохи схожий на мюслі. Мені та моїй родині дуже подобається! Смачного!
крамбл готовий
Комментарии
Интересное блюдо и наверное очень вкусное. Обязательно попробую приготовить. Тем более, что сейчас сезон для яблок и недавно я запаслась вкусным настоящим медом