Рецепт Гарбузові маффіни з сиром і шинкою с фото

Гарбузові маффіни з сиром і шинкою

Рецепт на 24 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать Итальянская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на праздник на встречу с друзьями на каждый день

Ці штучки дуже смачні! І готуються просто та швидко. Гарбуз там проявляється тільки своєю солодкістю, нелюбого багатьом присмаку не відчувається. Вони, звичайно, будуть трохи вологими всередині. При такій кількості начинок інакше і бути не може. Тому не чекайте від них кексової повітряності. Швидше, це щось типу запіканок, але і тут не зовсім.

У паперових манжетках їх пекти не раджу - дуже важко віддирати потім. А ось у силіконі - саме те. Головне, добре змастити форми перед випічкою.

Теги

тыква, сыр, ветчина

Ингредиенты

  • 250 г сирої м'якоті гарбуза
  • 200 г борошна
  • 2 яйця
  • 1 склянка молока
  • 4 ст. л. рослинної олії
  • 125 г рікотти (сиру)
  • 150 г шинки
  • 125 г пармезану
  • пучок зеленої цибулі
  • 1 ст. л. розпушувача
  • сіль, перець
  • 1 ст. л. цукру (краще ванільного)

Приготовление

  1. Для швидкості та зручності спочатку краще приготувати всі продукти.

  2. Гарбуз натерти на тертці, шинку нарізати кубиками, пармезан теж натерти, борошно просіяти з розпушувачем і сіллю, зелену цибулю дрібно посікти.

  3. Тепер можна швидко зробити тісто.

  4. Збити яйця з молоком та рослинною олією. Потім всипати борошно і швидко перемішати.

    збити яйця з молоком та олією, потім всипати борошно
    збити яйця з молоком та олією, потім всипати борошно
  5. По черзі додати у тісто рікотту, гарбуз, сир, шинку та цибулю. Поперчити.

    додати начинки
    додати начинки
  6. Викласти тісто у змащені формочки і пекти 30 хв при t-180°C до золотистого кольору.

    викласти тісто по формочках
    викласти тісто по формочках
  7. Можна ще зробити варіант не із зеленою цибулею, а з ріпчастою: 1 цибулину дрібно нарізати, обсмажити, а потім додати на сковороду тертий гарбуз і смажити їх разом ще хвилин 7. Дуже добре виходить!

  8. І, якщо у вас є гарбузові насінинки, ви можете посипати ними маффіни зверху.

    пекти до готовності
    пекти до готовності
  9. Смачного!

    маффіни готові
    маффіни готові
Оценка 5 / 5 на основе 21178
Домашняя
тыква, сыр, ветчина
PT60M
PT60M
0

Комментарии

СВЕТИК
СВЕТИК

xss
xss