
Гарбузові маффіни з сиром і шинкою
Рецепт на 24 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать Итальянская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на праздник на встречу с друзьями на каждый день
Ці штучки дуже смачні! І готуються просто та швидко. Гарбуз там проявляється тільки своєю солодкістю, нелюбого багатьом присмаку не відчувається. Вони, звичайно, будуть трохи вологими всередині. При такій кількості начинок інакше і бути не може. Тому не чекайте від них кексової повітряності. Швидше, це щось типу запіканок, але і тут не зовсім.
У паперових манжетках їх пекти не раджу - дуже важко віддирати потім. А ось у силіконі - саме те. Головне, добре змастити форми перед випічкою.
Теги
Ингредиенты
- 250 г сирої м'якоті гарбуза
- 200 г борошна
- 2 яйця
- 1 склянка молока
- 4 ст. л. рослинної олії
- 125 г рікотти (сиру)
- 150 г шинки
- 125 г пармезану
- пучок зеленої цибулі
- 1 ст. л. розпушувача
- сіль, перець
- 1 ст. л. цукру (краще ванільного)
Приготовление
Для швидкості та зручності спочатку краще приготувати всі продукти.
Гарбуз натерти на тертці, шинку нарізати кубиками, пармезан теж натерти, борошно просіяти з розпушувачем і сіллю, зелену цибулю дрібно посікти.
Тепер можна швидко зробити тісто.
Збити яйця з молоком та рослинною олією. Потім всипати борошно і швидко перемішати.
збити яйця з молоком та олією, потім всипати борошно По черзі додати у тісто рікотту, гарбуз, сир, шинку та цибулю. Поперчити.
додати начинки Викласти тісто у змащені формочки і пекти 30 хв при t-180°C до золотистого кольору.
викласти тісто по формочках Можна ще зробити варіант не із зеленою цибулею, а з ріпчастою: 1 цибулину дрібно нарізати, обсмажити, а потім додати на сковороду тертий гарбуз і смажити їх разом ще хвилин 7. Дуже добре виходить!
І, якщо у вас є гарбузові насінинки, ви можете посипати ними маффіни зверху.
пекти до готовності Смачного!
маффіни готові
Комментарии