Рецепт

"Наполеон" з буряка

Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое всем остальным вегетарианцам на праздник

Дуже смачно і незвичайно! Гості оцінили!

Теги

свекла, сыр, сельдерей

Ингредиенты

  • 4 відварних буряки (можна 6 невеликих)
  • 150 г козячого сиру (або сиркової маси)
  • жменька обсмажених соняшникових насіннячок
  • 1 зубчик часнику
  • 1 стебло селери
  • петрушка

Заправка:

  • сік половини лимона
  • 2 ст.л. будь-якої рослинної олії
  • щіпка червоного перцю
  • щіпка кмину
  • щіпка дрібної морської солі
  • щіпка спецій "Трави до салатів"
  • 2-3 ч.л. гранатового соку
  • жменька зернят граната

Приготовление

  1. Нарізати буряк кружальцями завтовшки 0,5 см. Розтерти виделкою козячий сир, додати жменьку насіннячок, 1 зубчик дрібно нарізаного часнику та 1 стебло дрібно нарізаної селери (я взяла лук-порей), добре перемішати все.

    приготувати сирну суміш
    приготувати сирну суміш
  2. Заправка: усі інгредієнти для заправки з'єднати та перемішати.

    приготувати заправку
    приготувати заправку
  3. На кожен шматочок буряка викласти частину сирної начинки, зверху накрити шматочком буряка, потім ще шар начинки і ще один шматочок буряка. Полити заправкою і посипати петрушкою.

    закуска готова
    закуска готова
Оценка 5 / 5 на основе 17162
Домашняя
свекла, сыр, сельдерей
PT30M
PT30M
0

Комментарии