
"Наполеон" з буряка
Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое всем остальным вегетарианцам на праздник
Дуже смачно і незвичайно! Гості оцінили!
Теги
Подпишись на Telegram чтобы получать простые рецепты
Ингредиенты
- 4 відварних буряки (можна 6 невеликих)
- 150 г козячого сиру (або сиркової маси)
- жменька обсмажених соняшникових насіннячок
- 1 зубчик часнику
- 1 стебло селери
- петрушка
Заправка:
- сік половини лимона
- 2 ст.л. будь-якої рослинної олії
- щіпка червоного перцю
- щіпка кмину
- щіпка дрібної морської солі
- щіпка спецій "Трави до салатів"
- 2-3 ч.л. гранатового соку
- жменька зернят граната
Приготовление
Нарізати буряк кружальцями завтовшки 0,5 см. Розтерти виделкою козячий сир, додати жменьку насіннячок, 1 зубчик дрібно нарізаного часнику та 1 стебло дрібно нарізаної селери (я взяла лук-порей), добре перемішати все.
приготувати сирну суміш Заправка: усі інгредієнти для заправки з'єднати та перемішати.
приготувати заправку На кожен шматочок буряка викласти частину сирної начинки, зверху накрити шматочком буряка, потім ще шар начинки і ще один шматочок буряка. Полити заправкою і посипати петрушкою.
закуска готова
Оценка 5 / 5 на основе 17162
Домашняя
свекла, сыр, сельдерей
PT30M
PT30M
0
Комментарии