Рецепт Сирне печиво з сирним кремом с фото

Сирне печиво з сирним кремом

Рецепт на 6 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам всем остальным вегетарианцам на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Це, так би мовити, двічі сирна закуска. Особисто для мене - жахливий перебір сиру, але всі навколо мене сиро-мани і сиро-філи вважають, що його там в самій розі.
У цей рецепт чудово підходить застарілий сир, який чоловік купив («очі заздрісні!»), а з'їсти не зміг («а зуб неймет!»).

В принципі, і печиво, і крем гарні і самі по собі окремо. Це я пояснюю для тих, хто до сиру ставиться спокійно. У крем взагалі можна макати все, що завгодно: креветки, овочі і пр.

Теги

сыр, сливки, сливочное масло

Ингредиенты

Для печива:

  • 250 г борошна
  • 100 г твердого сиру
  • 100 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • яйце і кунжут для верху

Для крему:

  • 100 г твердого сиру (натерти)
  • 100 г вершкового масла
  • 50 мл вершків
  • 1 ст.л. томатної пасти
  • сіль, перець за смаком

Приготовление

  1. Спочатку печемо печиво. Масло розтираємо до кремоподібного стану.

    масло розтерти
    масло розтерти
  2. Борошно просіюємо. Сир тремо. Змішуємо масло з борошном, додаємо яйце, потім тертий сир.

    змішати масло з борошном, яйцем та сиром
    змішати масло з борошном, яйцем та сиром
  3. Замішуємо тісто. Якщо тісто кришиться, можна додати 1 ст.л. води, молока або вершків.

    замісити тісто
    замісити тісто
  4. Робимо з тіста ковбаски і нарізаємо їх на печиво. Якщо ви хочете естетичного задоволення, то можете тісто розкачати і формочками вирізати з нього різні фігурки.

    нарізати тісто шматочками
    нарізати тісто шматочками
  5. Печиво викласти на деко, вистелене папером, змастити збитим яйцем і присипати кунжутом. У мене посипані не всі, т.к. моя дитина кунжут не надто поважає.

    викласти на деко
    викласти на деко
  6. Пекти хвилин 20 при t-180С.

    пекти до готовності
    пекти до готовності
  7. Поки печиво печеться, робимо крем. Розтоплюємо масло, додаємо вершки і тертий сир і прогріваємо до повного розчинення сиру.

    розтопити у вершках масло і сир
    розтопити у вершках масло і сир
  8. Потім додаємо томатну пасту і прогріваємо до повної однорідності маси і знімаємо з вогню. По мірі потреби додаємо сіль, перець та інші спеції на ваш смак.

    додати томатну пасту та спеції
    додати томатну пасту та спеції
  9. Тепер беремо печиво, макаємо його в крем і насолоджуємося цим сирним безладдям! Приємного СИРО-їдання!

    печиво готове
    печиво готове
Оценка 5 / 5 на основе 11158
Домашняя
сыр, сливки, сливочное масло
PT60M
PT60M
0

Комментарии

Девочка
Девочка

Сыр с сыром - это же мой идеал У Вас отличные рецепты!

Татьяна 5
Татьяна 5

Выглядит очень опетитно rnrnrnrnОчень простой рецепт

Елена Ганега
Елена Ганега

rnrnСыр с сыром, действительно интересно. rnrn