Рецепт Печиво з волоськими горіхами с фото

Печиво з волоськими горіхами

Рецепт на 6 порций 60-120 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на детский праздник на каждый день

Ніжне, розсипчасте печиво часів моєї шкільної юності.

Теги

яйца, орехи, сливочное масло

Ингредиенты

  • 4 варених жовтки
  • 150 г розм'якшеного вершкового масла
  • 150 г цукру
  • цедра 1 лимона
  • 1 сире яйце
  • 225 г борошна
  • 100 г мелених волоських горіхів
  • 1 ч.л. розпушувача
  • щіпка солі
  • щіпка меленого імбиру
  • маленька щіпка тертого мускатного горіха

Для глазурі:

  • 100 г цукрової пудри
  • 2-3 ст.л. густих вершків

Приготовление

  1. Масло розтерти з цукром, сіллю, цедрою та спеціями до консистенції крему. Підмішати сире яйце та жовтки.

    розтерти масло з цукром, додати жовтки
    розтерти масло з цукром, додати жовтки
  2. Додати борошно, розпушувач та горіхи і замісити тісто.

    додати борошно та горіхи
    додати борошно та горіхи
  3. Тісто залишити на 1 годину в холодильнику, потім розкачати до товщини 0,3-0,4 см і вирізати печиво. Якщо вам лінь возитися з формочками та залишками тіста, можете просто порізати його ножем на квадратики, ромбики чи трикутники.

    вирізати печиво
    вирізати печиво
  4. Викласти на деко і випікати у розігрітій до 180°С духовці близько 10 хвилин.

    пекти 10 хвилин
    пекти 10 хвилин
  5. Зробити глазур: змішати пудру і вершки.

    приготувати глазур
    приготувати глазур
  6. Намастити отриманою сумішшю печиво. Я додала в половину глазурі какао для різноманітності. Приємного чаювання!

    змастити готове печиво глазур'ю
    змастити готове печиво глазур'ю
Оценка 5 / 5 на основе 11153
Домашняя
яйца, орехи, сливочное масло
PT120M
PT120M
0

Комментарии