
Печиво з волоськими горіхами
Рецепт на 6 порций 60-120 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на детский праздник на каждый день
Ніжне, розсипчасте печиво часів моєї шкільної юності.
Теги
Ингредиенты
- 4 варених жовтки
- 150 г розм'якшеного вершкового масла
- 150 г цукру
- цедра 1 лимона
- 1 сире яйце
- 225 г борошна
- 100 г мелених волоських горіхів
- 1 ч.л. розпушувача
- щіпка солі
- щіпка меленого імбиру
- маленька щіпка тертого мускатного горіха
Для глазурі:
- 100 г цукрової пудри
- 2-3 ст.л. густих вершків
Приготовление
Масло розтерти з цукром, сіллю, цедрою та спеціями до консистенції крему. Підмішати сире яйце та жовтки.
розтерти масло з цукром, додати жовтки Додати борошно, розпушувач та горіхи і замісити тісто.
додати борошно та горіхи Тісто залишити на 1 годину в холодильнику, потім розкачати до товщини 0,3-0,4 см і вирізати печиво. Якщо вам лінь возитися з формочками та залишками тіста, можете просто порізати його ножем на квадратики, ромбики чи трикутники.
вирізати печиво Викласти на деко і випікати у розігрітій до 180°С духовці близько 10 хвилин.
пекти 10 хвилин Зробити глазур: змішати пудру і вершки.
приготувати глазур Намастити отриманою сумішшю печиво. Я додала в половину глазурі какао для різноманітності. Приємного чаювання!
змастити готове печиво глазур'ю
Комментарии