Рецепт Пиріг зі сиром і грушами с фото

Пиріг зі сиром і грушами

Рецепт на 12 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на праздник на встречу с друзьями на каждый день

Пропоную вам черговий фруктовий пиріг. Нічого особливого про нього писати не буду, крім того, що він дуже ніжний, гармонійний і приємний на смак. Решту ви дізнаєтеся самі, коли його спечете.

Теги

творог, груши, шоколад

Ингредиенты

  • 250 г борошна + 3 ст. л.
  • 125 г вершкового масла
  • 25 г цукрової пудри (цукру) + 1 ст. л.
  • щіпка солі
  • 1 яйце

Для начинки:

  • 800 г груш
  • 250 г сиру
  • 200 мл вершків
  • ваніль
  • кориця
  • 3 яйця
  • 4 ст. л. цукру
  • 50 г гіркого шоколаду

Приготовление

  1. Зробити пісочне тісто.

    приготувати тісто
    приготувати тісто
  2. Загорнути тісто в плівку і покласти в холодильник.

    Ввімкнути духовку на 200°C.

    Для начинки натерти шоколад на тертці.

    шоколад натерти на тертці
    шоколад натерти на тертці
  3. Змішати сир з вершками, яйцями, цукром, ваніллю та корицею.

    приготувати сирну суміш
    приготувати сирну суміш
  4. Від тіста відщипнути шматочок (приблизно 70 г) і залишити в холодильнику. Решту тіста викласти у форму, зробивши бортики. Покласти в морозилку.

    викласти тісто у форму
    викласти тісто у форму
  5. Груші почистити і нарізати скибочками.

    почистити і нарізати груші
    почистити і нарізати груші
  6. Корж присипати тертим шоколадом.

    присипати корж шоколадом
    присипати корж шоколадом
  7. Зверху віялом викласти груші. Залити сирною сумішшю.

    викласти груші
    викласти груші
    залити сиром
    залити сиром
  8. Залишок тіста розтерти в крихту з 3 ст. л. борошна і 1 ст. л. цукру.

    зробити крихту
    зробити крихту
  9. Вийняти пиріг з духовки, посипати крихтою і повернути ще на 30-40 хвилин, знизивши t до 170°С.

    присипати пиріг крихтою
    присипати пиріг крихтою
  10. Пиріг має злегка зарум'янитися, але не надто.

    пекти до готовності
    пекти до готовності
  11. Охолодити пиріг у формі, потім перекласти на блюдо.

    пиріг готовий
    пиріг готовий
Оценка 5 / 5 на основе 11141
Домашняя
творог, груши, шоколад
PT60M
PT60M
0

Комментарии