Рецепт Пиріг «День і ніч» с фото

Пиріг «День і ніч»

Рецепт на 12 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на детский праздник на праздник на встречу с друзьями на каждый день

Про цей чудовий пиріжок хочеться сказати особливо. У цей пиріг я закохалася з першого разу! Окрім найніжнішої текстури та дуже вдалого поєднання смаків головний його плюс ще й у тому, що робиться він всього 30 хвилин: 5 хвилин на корж і 20 на начинку, з яких 15 - чищення та нарізка фруктів! Після чого годину самостійно печеться і годину не менш самостійно охолоджується.

Теги

творог, яблоки, груши

Ингредиенты

Корж:

  • 1 яйце
  • 125 г вершкового масла
  • 3 ст. л. цукру
  • 0,5 склянки молока
  • 6 ст. л. борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1 ст. л. какао

Начинка:

  • 200 г сиру або сирної маси
  • 3 яйця
  • 3 ст. л. цукру
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 2 ст. л. крохмалю
  • 2 ст. л. манки
  • 1 склянка вершків будь-якої жирності
  • 4-5 груш або яблук (або того і іншого)

Приготовление

  1. Збити яйця з цукром.

    збити яйця з цукром
    збити яйця з цукром
  2. Масло розтопити і влити його в яєчну суміш разом з молоком.

    Всипати борошно з розпушувачем і какао.

    Добре перемішати.

    приготувати тісто
    приготувати тісто
  3. Вилити тісто у добре змащену маслом форму і випікати 25 хвилин при t 200°С.

    В цей час зробити начинку.

    Фрукти почистити і нарізати часточками.

    почистити та нарізати фрукти
    почистити та нарізати фрукти
  4. Інші інгредієнти змішати і трохи збити.

    приготувати заливку
    приготувати заливку
  5. Викласти на готовий корж шматочки фруктів, залити сирною начинкою. Зменшити духовку до 160-170°С і пекти до золотистої скоринки.

    викласти фрукти та заливку на корж
    викласти фрукти та заливку на корж
  6. У мене печеться близько години. Після цього залишити у вимкненій духовці ще на годину, щоб начинка не обсіла.

    пекти до готовності
    пекти до готовності
  7. Розрізати пиріг тільки після того, як він повністю охолонув.

    шматок пирога
    шматок пирога
  8. Мені більше подобається варіант з грушами, без яблук. Груші та шоколад - чудове класичне поєднання! Але груші мають бути стиглими та ароматними, інакше весь ефект пропаде.

    пиріг готовий
    пиріг готовий
Оценка 5 / 5 на основе 11131
Домашняя
творог, яблоки, груши
PT30M
PT30M
0

Комментарии

Ильвира
Ильвира

Спасибо за рецепт ))))очень хочетья быстрее попробовать))))))

нядя
нядя

супер