
Закусочні кекси з цукіні та беконом
Рецепт на 12 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое запекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на праздник на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Дуже соковиті, рум'яні та смачні кексики!
Готуються просто, але трохи трудомістко. Зате результат того вартий: гості завжди забирають із собою те, що не доїли!
Теги
Ингредиенты
- 2 цибулини
- невеликий цукіні
- 2 яйця
- 1 ч. л. цукру
- 1,5 ч. л. розпушувача
- 6 ст. л. борошна
- 70 г бекону
- 1 ч. л. солі
Приготовление
Цукіні почистити від шкірки та насіння і натерти на дрібній тертці. Додати сіль і залишити давати сік.
Цибулю дрібно покраяти і обсмажити до прозорості.
Змішати яйця з цукром, всипати борошно з розпушувачем.
Цукіні добре відтиснути руками і вмішати м'якоть в тісто.
Цукіні має вийти МАЛО. Дуже важливо добре його відтиснути, щоб кекси не "розпливлися".
Бекон дрібно покраяти і теж додати в тісто. Під кінець вмішати в тісто цибулю разом з олією.
Формочки для кексів змастити олією і присипати борошном. Тісто розкласти по формочках, поставити в розігріту до 200С духовку і випікати 15-20 хвилин до золотистого кольору.
цукіннєві кекси з беконом Всередині кекси залишаться м'якими. Але коли охолонуть, буде саме те!
Комментарии