Рецепт Локшина з копченою куркою та овочами у китайському стилі с фото

Локшина з копченою куркою та овочами у китайському стилі

Рецепт на 8 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое тушить Азиатская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на встречу с друзьями на каждый день

Пропоную вам чергову чудову та неординарну страву - локшину у китайському стилі. Для приготування цієї краси вам знадобиться вок або велика глибока сковорідка.

Я знайшла цей рецепт випадково, рившись в мережі з метою прилаштувати якось цікавіше залишок пекінської капусти. Результат перевершив усі мої навіть найсміливіші очікування! Сім'я теж була у захваті. Дитина уплітала по дві тарілки за раз, і навіть чоловік, який ненавидить тушковану капусту, сказав, що добре б повторити, та повторювати почастіше.

Тепер я ділюся з вами цим відмінним рецептом соковитої та ароматної страви.

Теги

лапша, капуста, курица

Ингредиенты

  • 300 г яєчної локшини
  • 700 г свіжої капусти
  • 1 копчена куряча грудка (або дві, якщо ви хочете більше м'яса)
  • 2 цибулини
  • 1 болгарський перець
  • 4-5 зубчики часнику
  • 4 ст. л. насіння кунжуту
  • 6-8 ст. л. соєвого соусу
  • рослинна олія (краще кунжутна)
  • свіжомелений перець

Приготовление

  1. Найдовше - нарізати всі інгредієнти. Але спочатку підсмажуємо кунжут на сухій сковороді до золотистого кольору.

    Робиться це швидко, при безперервному струшуванні. І не відходьте, а то згорить миттєво!

    обсмажити кунжут
    обсмажити кунжут
  2. Тепер ріжемо.

    Курку - кубиками, капусту шаткуємо.

    курку нарізати кубиками
    курку нарізати кубиками
    капусту нашаткувати
    капусту нашаткувати
  3. Цибулю та часник ріжемо дрібно, а перець - смужками.

    цибулю дрібно нарізати
    цибулю дрібно нарізати
    перець нарізати смужками
    перець нарізати смужками
  4. Смажимо курку хвилин 5-7 у воку з невеликою кількістю рослинної олії.

    обсмажити курку
    обсмажити курку
  5. Потім виймаємо і на її місце кладемо цибулю та часник. Смажимо 5 хвилин.

    обсмажити цибулю
    обсмажити цибулю
  6. Додаємо перець і тушкуємо ще 5 хвилин.

    додати перець
    додати перець
  7. Потім кладемо капусту, вливаємо кілька ложок соєвого соусу і тушкуємо до готовності хвилин 20.

    додати капусту і тушкувати
    додати капусту і тушкувати
  8. В цей час відваріть локшину. Тільки не промивайте її, а просто залиште стікати.

    відварити локшину
    відварити локшину
  9. У готові овочі додаємо курку, перчимо і прогріваємо хвилини 2-3.

    додати курку
    додати курку
  10. Потім перемішуємо з локшиною і кунжутом.

    змішати з локшиною і кунжутом
    змішати з локшиною і кунжутом
  11. Перед подачею обов'язково спробуйте на предмет солі і, якщо потрібно, додайте ще соєвого соусу.

    Приємного апетиту!

    страва готова
    страва готова
Оценка 5 / 5 на основе 590
Домашняя
лапша, капуста, курица
PT45M
PT45M
0

Комментарии