
Міні-запіканки з тунця
Рецепт на 12 порций до 30 минут готовить очень просто блюдо недорогое запекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Хочу вам підкинути ще один швидкий та простенький рецептик - рибні міні-запіканки. Їх смак сподобається любителям рибних котлеток, і вони, любителі, можуть узяти собі цей рецепт на замітку як альтернативу.
До речі, з цих запіканок виходять чудові фішбургери, особливо, якщо полити їх соусом "1000 островів"! Ну, а прихильники здорового харчування можуть їсти їх просто з овочевим салатом.
Теги
Ингредиенты
- 2 яйця
- 1 баночка тунця у власному соку (180 г)
- 1/4 склянки густих вершків
- пучок кропу
- 50 г твердого сиру
- сіль, перець за смаком та потребою
Приготовление
З тунця злити сік та обсушити.
Яйця збити зі вершками.
збити яйця з вершками Кріп дрібно нарізати, сир натерти на тертці.
У яєчну суміш додати кріп, розім'яте м'ясо тунця та сир. Поперчити і посолити.
З сіллю обережніше, т.к. у консерві вона може бути, та й сир дає солоність.
додати решту інгредієнтів Формочки злегка змастити олією та розкласти суміш.
розкласти по формочках Запікати при t- 1870—200 С хвилин 15—20.
Запіканки спочатку піднімуться, але потім трохи спадуть. Це нормально.
запекти Подавати теплими.
Приємного апетиту!
запіканки готові
Комментарии