
Салат «Валентина»
Рецепт на 20 порций до 30 минут готовить очень просто дешевое блюдо всем остальным худеющим на праздник на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
У однієї моєї подруги є чудова мама на ім'я Валентина. І якось вона пригостила мене неординарним, але в той же час дуже простим і смачним салатом, рецепт якого вона придумала сама.
Салатик мені сподобався, і я довго тримала цей рецепт на замітці, поки, нарешті, не трапився привід його приготувати. Тільки я вирішила подати його в сирних кошиках: так він і за смаком багатший, і на вигляд цікавіший - цяка клумба на тарілці виходить!
За своєю улюбленою традицією називаю салат ім'ям його автора.
Теги
крабовые палочки, болгарский перец, фасоль
Ингредиенты
- 1 банка консервованої червоної квасолі
- 250 г крабових паличок
- 2 жовтих болгарських перці
- 1 довгий огірок
- пучок кропу
- 4 ст. л. рослинної олії
Приготовление
З квасолі злити рідину.
Крабові палички і перець нарізати якомога дрібніше.
Огірок почистити і нарізати кубиками.
Кріп нашаткувати.
Змішати всі інгредієнти і заправити салат олією.
приготувати салат Салат розкласти по кошиках і подавати.
Рецепт сирних кошиків тут - http://recipe.org.ua/recipe/84/
розкласти салат порційно салат у кошику
Комментарии
очень оригинально и вкусно!!!
Этот салат подают в некоторых ресторанах Москвы, только вместо огурца добавляют зеленое яблоко, чеснок, петрушку и майонез. Очень вкусный салат!
очень вкусно