Рецепт Салат з тунця з маслинами і фетою с фото

Салат з тунця з маслинами і фетою

Рецепт на 20 порций до 30 минут готовить очень просто блюдо недорогое Европейская кухня подросткам беременным всем остальным на праздник на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Цікавий і дуже приємний салат без майонезу, який цілком може позмагатися зі своїми майонезними побратимами. Подавати його краще в тарталетках або будь-яких інших ємностях з тіста. Я в цей раз узяла йоркширські пудинги.

Теги

тунец, фета, маслины

Ингредиенты

  • 2 баночки тунця
  • 1 банка чорних маслин
  • 2 помідори
  • 200 г фети
  • 2 ст. л. сметани
  • великий пучок зеленої цибулі
  • пучок кропу
  • чорний перець
  • 20 йоркширських пудингів

Приготовление

  1. З тунця злити рідину.

    Маслини дрібно нарізати.

    Помідори нарізати кубиками.

    Зелень подрібнити.

    Все змішати, заправити фетою і сметаною, поперчити.

    салат готовий
    салат готовий
  2. А пудинги я робила за такими пропорціями: 130 г борошна 275 мл молока 3 яйця трохи солі та цукру

    Змішати всі інгредієнти, залишити тісто постояти кілька годин. Пекти у формах для маффінів 15 хвилин при t-220С. Тісто наливати на 1/3 висоти форми, попередньо вливши в кожну формочку по 1 ч. л. рослинної олії і прогрівши форму з олією в гарячій духовці.

    В таких пудингах цей салат виглядає просто чудово!

    Приємного апетиту!

    розкласти салат порційно
    розкласти салат порційно
Оценка 5 / 5 на основе 183
Домашняя
тунец, фета, маслины
PT30M
PT30M
0

Комментарии