Салат з тунця з маслинами і фетою
Рецепт на 20 порций до 30 минут готовить очень просто блюдо недорогое Европейская кухня подросткам беременным всем остальным на праздник на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Цікавий і дуже приємний салат без майонезу, який цілком може позмагатися зі своїми майонезними побратимами. Подавати його краще в тарталетках або будь-яких інших ємностях з тіста. Я в цей раз узяла йоркширські пудинги.
Теги
Ингредиенты
- 2 баночки тунця
- 1 банка чорних маслин
- 2 помідори
- 200 г фети
- 2 ст. л. сметани
- великий пучок зеленої цибулі
- пучок кропу
- чорний перець
- 20 йоркширських пудингів
Приготовление
З тунця злити рідину.
Маслини дрібно нарізати.
Помідори нарізати кубиками.
Зелень подрібнити.
Все змішати, заправити фетою і сметаною, поперчити.
А пудинги я робила за такими пропорціями: 130 г борошна 275 мл молока 3 яйця трохи солі та цукру
Змішати всі інгредієнти, залишити тісто постояти кілька годин. Пекти у формах для маффінів 15 хвилин при t-220С. Тісто наливати на 1/3 висоти форми, попередньо вливши в кожну формочку по 1 ч. л. рослинної олії і прогрівши форму з олією в гарячій духовці.
В таких пудингах цей салат виглядає просто чудово!
Приємного апетиту!
Комментарии