
Котлети з кальмара з картоплею та беконом
Рецепт на 6 порций 60-120 минут готовить не сложно блюдо недорогое жарить всем остальным на встречу с друзьями на каждый день
З чого тільки ми не робимо котлети! М'ясо, риба і овочі - усім відомі їхні складові. А їли ви коли-небудь котлети з кальмара? У вас є шанс спробувати!
Звичайно, сам по собі кальмар засушливий для такої справи, тому у фарш додано картоплю. А бекон надає легкий присмак «димку». Все разом - дуже незвичайна і приємна страва. Робиться легко і просто, а головне - швидко!
Теги
Ингредиенты
- 750 г м'яса кальмара
- 3 яйця
- 3 великі картоплини
- 200 г бекону
- рослинна та вершкова олія для смаження
- борошно для обвалювання
- сіль, перець
Приготовление
-
Кальмари розморозити і нарізати шматочками. Якщо ви взяли кільця, то тільки розморозити.
розморожуємо і нарізаємо кальмари -
Картоплю почистити і відварити до готовності.
відварюємо картоплю -
Бекон нарізати і обсмажити.
обсмажуємо бекон -
Пропустити всі 3 продукти через м'ясорубку.
перемелюємо всі продукти -
У фарш, що вийшов, вбити яйця. Посолити і поперчити.
Якщо фарш вийшов рідкуватий, додайте трохи борошна.
фарш -
З фаршу сформувати плоскі котлети, обваляти їх у борошні і обсмажити на суміші рослинної та вершкової олії до утворення рум'яної скоринки.
Якщо котлети розвалюються, вбийте ще одне яйце.
робимо котлети і смажимо їх -
Подавати зі свіжими овочами.
Смачного!
наші котлети готові
Комментарии
Потрясающе вкусно! Спасибо!
Необычные котлетки. Спасибо за рецепт!