Рецепт Котлети з кальмара з картоплею та беконом с фото

Котлети з кальмара з картоплею та беконом

Рецепт на 6 порций 60-120 минут готовить не сложно блюдо недорогое жарить всем остальным на встречу с друзьями на каждый день

З чого тільки ми не робимо котлети! М'ясо, риба і овочі - усім відомі їхні складові. А їли ви коли-небудь котлети з кальмара? У вас є шанс спробувати!
Звичайно, сам по собі кальмар засушливий для такої справи, тому у фарш додано картоплю. А бекон надає легкий присмак «димку». Все разом - дуже незвичайна і приємна страва. Робиться легко і просто, а головне - швидко!

Теги

кальмар, картофель, бекон

Ингредиенты

  • 750 г м'яса кальмара
  • 3 яйця
  • 3 великі картоплини
  • 200 г бекону
  • рослинна та вершкова олія для смаження
  • борошно для обвалювання
  • сіль, перець

Приготовление

  1. Кальмари розморозити і нарізати шматочками. Якщо ви взяли кільця, то тільки розморозити.

    розморожуємо і нарізаємо кальмари
    розморожуємо і нарізаємо кальмари
  2. Картоплю почистити і відварити до готовності.

    відварюємо картоплю
    відварюємо картоплю
  3. Бекон нарізати і обсмажити.

    обсмажуємо бекон
    обсмажуємо бекон
  4. Пропустити всі 3 продукти через м'ясорубку.

    перемелюємо всі продукти
    перемелюємо всі продукти
  5. У фарш, що вийшов, вбити яйця. Посолити і поперчити.

    Якщо фарш вийшов рідкуватий, додайте трохи борошна.

    фарш
    фарш
  6. З фаршу сформувати плоскі котлети, обваляти їх у борошні і обсмажити на суміші рослинної та вершкової олії до утворення рум'яної скоринки.

    Якщо котлети розвалюються, вбийте ще одне яйце.

    робимо котлети і смажимо їх
    робимо котлети і смажимо їх
  7. Подавати зі свіжими овочами.

    Смачного!

    наші котлети готові
    наші котлети готові
Оценка 5 / 5 на основе 974
Домашняя
кальмар, картофель, бекон
PT120M
PT120M
0

Комментарии

Девочка
Девочка

Потрясающе вкусно! Спасибо!

khristya  lova
khristya lova

Необычные котлетки. Спасибо за рецепт!