
Малиновий пудинг
Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на праздник на каждый день
Сьогодні я поділюся з вами чудовим рецептом малинового пудингу. Це вишуканий та освіжаючий десерт, який обов'язково підкорить ваше серце і смакові рецептори. Малиновий пудинг - ідеальний вибір для будь-якого сезону, особливо коли сезон свіжої малини. Його ніжна текстура і яскравий фруктовий смак зроблять його справжньою зіркою вашого столу. Без зайвих слів, давайте перейдемо до приготування цього чарівного малинового пудингу!
Теги
малина, лимон, сливки, желатин
Ингредиенты
- 500 г свіжої або замороженої малини
- 2 столові ложки цукру
- 1 столова ложка лимонного соку
- 2 чайні ложки желатину
- 2 столові ложки холодної води
- 300 мл вершків (жирністю 35%)
- 2 столові ложки цукрової пудри
- Свіжі ягоди або м'ятні листочки для прикраси (за бажанням)
Приготовление
Підготуйте форми для пудингу, змастивши їх нежирним маслом або використавши силіконові форми.
У невеликій мисці змішайте малину, цукор та лимонний сік. Розітріть малину виделкою або скористайтеся блендером, щоб отримати однорідну масу. Для більш гладкого пудингу можна пропустити малину через сито, щоб видалити насіння.
В окремій мисці розведіть желатин у холодній воді і дайте йому набрякнути протягом 5-10 хвилин.
Поставте миску з желатином на водяну баню і нагрівайте, помішуючи, поки желатин повністю не розчиниться. Зверніть увагу, що желатин не повинен закипати.
Змішайте розчинений желатин з пюре з малини та ретельно перемішайте.
Збийте вершки та цукрову пудру до утворення жорстких піків.
Поступово додавайте суміш вершків до малинового пюре, обережно перевертаючи їх, щоб зберегти повітряність.
Розлийте отриману суміш у підготовлені форми для пудингу.
Поставте форми в холодильник на 2-3 години або до повного застигання.
Перед подачею прикрасьте малиновий пудинг свіжими ягодами або м'ятними листочками.
Готовий малиновий пудинг можна подавати як самостійну страву або в поєднанні з ванільним соусом. Смачного!

Комментарии