Рецепт Малиновий пудинг с фото

Малиновий пудинг

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на праздник на каждый день

Сьогодні я поділюся з вами чудовим рецептом малинового пудингу. Це вишуканий та освіжаючий десерт, який обов'язково підкорить ваше серце і смакові рецептори. Малиновий пудинг - ідеальний вибір для будь-якого сезону, особливо коли сезон свіжої малини. Його ніжна текстура і яскравий фруктовий смак зроблять його справжньою зіркою вашого столу. Без зайвих слів, давайте перейдемо до приготування цього чарівного малинового пудингу!

Теги

малина, лимон, сливки, желатин

Ингредиенты

  • 500 г свіжої або замороженої малини
  • 2 столові ложки цукру
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • 2 чайні ложки желатину
  • 2 столові ложки холодної води
  • 300 мл вершків (жирністю 35%)
  • 2 столові ложки цукрової пудри
  • Свіжі ягоди або м'ятні листочки для прикраси (за бажанням)

Приготовление

  1. Підготуйте форми для пудингу, змастивши їх нежирним маслом або використавши силіконові форми.

  2. У невеликій мисці змішайте малину, цукор та лимонний сік. Розітріть малину виделкою або скористайтеся блендером, щоб отримати однорідну масу. Для більш гладкого пудингу можна пропустити малину через сито, щоб видалити насіння.

  3. В окремій мисці розведіть желатин у холодній воді і дайте йому набрякнути протягом 5-10 хвилин.

  4. Поставте миску з желатином на водяну баню і нагрівайте, помішуючи, поки желатин повністю не розчиниться. Зверніть увагу, що желатин не повинен закипати.

  5. Змішайте розчинений желатин з пюре з малини та ретельно перемішайте.

  6. Збийте вершки та цукрову пудру до утворення жорстких піків.

  7. Поступово додавайте суміш вершків до малинового пюре, обережно перевертаючи їх, щоб зберегти повітряність.

  8. Розлийте отриману суміш у підготовлені форми для пудингу.

  9. Поставте форми в холодильник на 2-3 години або до повного застигання.

  10. Перед подачею прикрасьте малиновий пудинг свіжими ягодами або м'ятними листочками.

  11. Малиновий пудинг
    Малиновий пудинг
  12. Готовий малиновий пудинг можна подавати як самостійну страву або в поєднанні з ванільним соусом. Смачного!

Оценка 5 / 5 на основе 13656
Домашняя
малина, лимон, сливки, желатин
PT30M
PT30M
0

Комментарии