
Тарт фламбе з лососем
Рецепт на 4 порций 30-45 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо выпекать плита Итальянская кухня детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день
Сьогодні я поділюся з вами рецептом чудового тарту фламбе з лососем, який я відкрила нещодавно. Це ідеальна страва для вечері або особливого випадку. Ви зможете порадувати своїх близьких і гостей чудовим поєднанням хрусткого тіста та ніжного лосося, обсмаженого разом з ароматними приправами. Щоб приготувати це диво, вам знадобиться всього кілька простих інгредієнтів, а час, витрачений на приготування, окупиться задоволенням від кожного шматочка.
Теги
Ингредиенты
- 1 пачка листкового бездріжджового тіста
- 200 г свіжого лосося (рекомендую використовувати філе)
- 150 г сметани
- 1 червона цибулина
- 1 столова ложка каперсів
- Сіль та перець за смаком
- Свіжа зелень і лимонні часточки для подачі
Приготовление
Підготовка інгредієнтів
Попередньо розігрійте духовку до 220 градусів Цельсія. В цей час ви можете нарізати червону цибулю тонкими півкільцями та подрібнити свіжу зелень для прикраси.
Розкатування тіста
Розгорніть листкове бездріжджове тісто на деку, попередньо вкритому пергаментним папером. Використовуйте кулінарний каток, щоб акуратно розкатати тісто у прямокутну форму. Не бійтеся експериментувати з формою – це ваше кулінарне полотно!
Начинка тарту фламбе
Тепер насипте сметану на розкатане тісто та рівномірно розподіліть її по поверхні. Це надасть страві ніжну текстуру і допоможе з'єднати всі інгредієнти смачною гармонією. Після цього викладіть нарізану цибулю та каперси. Посоліть і поперчіть на смак.
Додавання лосося
А тепер найсмачніше - лосось! Наріжте філе на тонкі смужки та акуратно укладіть їх на тарт. Лосось стане центром уваги і надасть страві вишуканості та неповторного смаку.
Приготування тарту фламбе
Тепер тарт готовий відправитися в духовку! Поставте деко з тартом у розігріту духовку і готуйте близько 20-25 хвилин, або поки тісто не стане золотистим, а лосось не набуде соковитого рожевого відтінку.
Прикрашання та подача
Коли тарт фламбе готовий, вийміть його з духовки і дайте трохи охолонути. Потім прикрасьте свіжою зеленню та додайте декілька часточок лимона для яскравості. Смачного!
Комментарии