
Піца в печі
Рецепт на 4 порций более 120 минут готовить не сложно дешевое блюдо выпекать духовка детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на каждый день
Привіт, друзі! Сьогодні я поділюся з вами рецептом, який поверне вас у спогади про дитинство і теплі зустрічі у бабусі в селі. Коли я перебуваю в гостях у своєї бабусі, ми завжди пекли піцу в її справжній цегляній печі. Смак, який вона надавала цій страві, був просто неповторним! Я з нетерпінням ділюся з вами цим сімейним рецептом "піца в печі", який перетворить вашу кухню на справжню італійську піцерію.
Час приготування: 20 хвилин Загальний час приготування: 2 години
Теги
дрожжи, мука, томатный соус, моцарелла
Ингредиенты
- Дріжджі - 1 пачечка
- Тепла вода - 1 склянка
- Борошно - 3 склянки
- Сіль - 1 чайна ложка
- Цукор - 1 чайна ложка
- Оливкова олія - 2 столові ложки
- Томатний соус - 1 склянка
- Моцарелла - 200 г
- Пеппероні - на ваш смак
- Цибуля - 1 шт
- Помідори - 2 шт
- Базилік - для прикраси
Приготовление
Розчиніть дріжджі в теплій воді та додайте цукор. Дайте їм трохи постояти, щоб вони активувалися.
У великій мисці змішайте борошно, сіль та оливкову олію. Потім додайте активовані дріжджі з водою. Поступово замішуйте тісто, поки воно не стане еластичним і не відлипатиме від рук.
Покладіть тісто на стіл і продовжуйте місити його близько 5-10 хвилин. Потім сформуйте з нього кулю та покладіть назад у миску. Накрийте його рушником і залиште в теплому місці на 1 годину для підйому.
Поки тісто піднімається, приготуйте решту інгредієнтів. Наріжте цибулю та помідори тонкими кільцями, наріжте пеппероні тонкими напівкільцями.
Коли тісто готове, викладіть його на борошно і розділіть на 2 частини. Розкачайте кожну в круглу піцу.
Викладіть тісто на деко, встелене пергаментом. Змастіть томатним соусом та викладіть начинку. Посипте моцарелою.
Випікайте в розігрітій печі 12-15 хв до золотавої скоринки.
Прикрасьте базиліком та подавайте. Смачного!
Комментарии