Рецепт Тиквяна каша з нотками корейської кухні с фото

Тиквяна каша з нотками корейської кухні

Рецепт на 1 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо варить плита детям старше 3 лет подросткам худеющим на каждый день

Тиквяна каша в корейському стилі має багатий смак та аромат. Її солодкість з соєвим соусом та кунжутною олією створює унікальне поєднання смаків, яке сподобається любителям корейської кухні. Ви можете насолоджуватися цією кашею як основною стравою чи гарніром на ваш вибір. Вона чудово підходить на обід чи вечерю, її можна подавати гарячою чи прохолодною.

Теги

тыква, рис

Ингредиенты

  • 1 склянка рису
  • 2 1/2 склянки води
  • 1 1/2 склянки гарбуза (очищеного та нарізаного кубиками)
  • 1 столова ложка соєвого соусу
  • 1 столова ложка меду чи коричневого цукру
  • 1 столова ложка кунжутної олії
  • 1 столова ложка рослинної олії
  • 1 зелена цибулина (нарізана)
  • 1 столова ложка кунжуту (опціонально)

Приготовление

  1. Промийте рис під холодною водою та відкладіть його вбік.

  2. У велику каструлю додайте воду, гарбуз та рис. Поставте на середній вогонь та доведіть до кипіння.

  3. Зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте каструлю кришкою та варіть приблизно 15-20 хвилин, поки рис не стане м'яким, а гарбуз не розм'якне.

  4. У мисці змішайте соєвий соус, мед (або коричневий цукор) та кунжутну олію.

  5. На окремій сковорідці розігрійте рослинну олію. Додайте зелену цибулю та обсмажте її до м'якості.

  6. Після приготування каші додайте суміш соєвого соусу, меду (або цукру) та кунжутної олії. Добре перемішайте.

  7. Подавайте тиквяну кашу в теплому вигляді. Посипте її кунжутом для додавання текстури та аромату.

  8. Тиквяна каша з нотками корейської кухні
    Тиквяна каша з нотками корейської кухні
Оценка 5 / 5 на основе 18632
Домашняя
тыква, рис
PT30M
PT30M
0

Комментарии