Рецепт Курячі котлети в духовці с фото

Курячі котлети в духовці

Рецепт на 6 порций 45-60 минут готовить просто очень дешевое блюдо выпекать духовка детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на фуршет на каждый день

Уявіть собі аромат свіжих курячих котлет, соковитих і апетитних, приготованих у духовці. Золотиста скоринка, легка і хрустка, привертає погляд і обіцяє неповторний смаковий досвід. Унікальне поєднання ніжності курячого фаршу з ароматними спеціями робить ці котлети просто незамінними на вашому столі. Сьогодні я поділюся з вами рецептом "Курячі котлети в духовці", який точно змусить вас захотіти приготувати їх не один раз. Зануртеся у світ смаку і насолодіться цими чудовими котлетами, сповненими тепла і затишку!

Теги

куриный фарш, лук, яйца, чеснок

Ингредиенты

  • 500 г курячого фаршу
  • 1 цибулина, дрібно нарізана
  • 2 зубчики часнику, подрібнені
  • 1 яйце
  • 3 столові ложки панірувальних сухарів або сухарів
  • 2 столові ложки молока
  • 1 чайна ложка солі
  • 1/2 чайної ложки чорного перцю
  • 2 столові ложки рослинної олії

Приготовление

  1. У великій мисці змішайте курячий фарш, дрібно нарізану цибулю, часник, яйце, панірувальні сухарі або сухарі, молоко, сіль та перець. Добре перемішайте, щоб усі інгредієнти рівномірно з'єдналися.

  2. Сформуйте з отриманої маси котлети потрібного розміру і форми.

  3. Розігрійте духовку до 180–200 градусів Цельсія.

  4. Змастіть деко рослинною олією або вкрийте його пергаментним папером.

  5. Розмістіть котлети на деці з невеликою відстанню між ними, щоб вони не злипалися в процесі приготування.

  6. Поставте деко з котлетами в розігріту духовку і готуйте їх приблизно 20–25 хвилин, або поки вони не стануть золотистими і повністю пропеченими.

  7. Після приготування котлети вийміть з духовки і дайте їм трохи охолонути перед подачею.

    Курячі котлети в духовці
    Курячі котлети в духовці
Оценка 5 / 5 на основе 2617
Домашняя
куриный фарш, лук, яйца, чеснок
PT60M
PT60M
0

Комментарии