
Курячі котлети в духовці
Рецепт на 6 порций 45-60 минут готовить просто очень дешевое блюдо выпекать духовка детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на фуршет на каждый день
Уявіть собі аромат свіжих курячих котлет, соковитих і апетитних, приготованих у духовці. Золотиста скоринка, легка і хрустка, привертає погляд і обіцяє неповторний смаковий досвід. Унікальне поєднання ніжності курячого фаршу з ароматними спеціями робить ці котлети просто незамінними на вашому столі. Сьогодні я поділюся з вами рецептом "Курячі котлети в духовці", який точно змусить вас захотіти приготувати їх не один раз. Зануртеся у світ смаку і насолодіться цими чудовими котлетами, сповненими тепла і затишку!
Теги
куриный фарш, лук, яйца, чеснок
Ингредиенты
- 500 г курячого фаршу
- 1 цибулина, дрібно нарізана
- 2 зубчики часнику, подрібнені
- 1 яйце
- 3 столові ложки панірувальних сухарів або сухарів
- 2 столові ложки молока
- 1 чайна ложка солі
- 1/2 чайної ложки чорного перцю
- 2 столові ложки рослинної олії
Приготовление
У великій мисці змішайте курячий фарш, дрібно нарізану цибулю, часник, яйце, панірувальні сухарі або сухарі, молоко, сіль та перець. Добре перемішайте, щоб усі інгредієнти рівномірно з'єдналися.
Сформуйте з отриманої маси котлети потрібного розміру і форми.
Розігрійте духовку до 180–200 градусів Цельсія.
Змастіть деко рослинною олією або вкрийте його пергаментним папером.
Розмістіть котлети на деці з невеликою відстанню між ними, щоб вони не злипалися в процесі приготування.
Поставте деко з котлетами в розігріту духовку і готуйте їх приблизно 20–25 хвилин, або поки вони не стануть золотистими і повністю пропеченими.
Після приготування котлети вийміть з духовки і дайте їм трохи охолонути перед подачею.
Курячі котлети в духовці
Комментарии