
Риба під сирною скоринкою
Рецепт на 8 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое запекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на праздник на встречу с друзьями на каждый день
Рецепт елементарний, з розряду «на швидку руку». Головне, купувати рибу відразу без кісток. Дуже смачно виходять форель і лосось, але і простіша риба виходить гідно.
У мене в цей раз була тилапія. Дуже гарна, на мій погляд, рибка: недорога, безкісткова і дуже смачна! Вважається, що зіпсувати тилапію практично неможливо. То ж, навіть і не намагайтеся!
Теги
Ингредиенты
- 500 г філе риби без кісток
- 1 лимон
- сіль, перець
- 150 г твердого сиру
- борошно
- зелень
Приготовление
Рибне філе вимити і натерти сіллю та перцем.
Рибу вимити і натерти сіллю та перцем З лимона вичавити сік, залити ним рибу і залишити приблизно на півгодини.
Залити лимонним соком Обваляти рибу в борошні та обсмажити по 5 хвилин з кожного боку.
Обсмажити Викласти шматочки риби на деко, посипати тертим сиром і зеленню. Запікати 10-15 хвилин.
Посипати сиром і зеленню та запекти Приємного апетиту!
Готово
Комментарии