Рецепт Риба під сирною скоринкою с фото

Риба під сирною скоринкою

Рецепт на 8 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое запекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на праздник на встречу с друзьями на каждый день

Рецепт елементарний, з розряду «на швидку руку». Головне, купувати рибу відразу без кісток. Дуже смачно виходять форель і лосось, але і простіша риба виходить гідно.
У мене в цей раз була тилапія. Дуже гарна, на мій погляд, рибка: недорога, безкісткова і дуже смачна! Вважається, що зіпсувати тилапію практично неможливо. То ж, навіть і не намагайтеся!

Теги

рыба, сыр, лимон

Ингредиенты

  • 500 г філе риби без кісток
  • 1 лимон
  • сіль, перець
  • 150 г твердого сиру
  • борошно
  • зелень

Приготовление

  1. Рибне філе вимити і натерти сіллю та перцем.

    Рибу вимити і натерти сіллю та перцем
    Рибу вимити і натерти сіллю та перцем
  2. З лимона вичавити сік, залити ним рибу і залишити приблизно на півгодини.

    Залити лимонним соком
    Залити лимонним соком
  3. Обваляти рибу в борошні та обсмажити по 5 хвилин з кожного боку.

    Обсмажити
    Обсмажити
  4. Викласти шматочки риби на деко, посипати тертим сиром і зеленню. Запікати 10-15 хвилин.

    Посипати сиром і зеленню та запекти
    Посипати сиром і зеленню та запекти
  5. Приємного апетиту!

    Готово
    Готово
Оценка 5 / 5 на основе 660
Домашняя
рыба, сыр, лимон
PT60M
PT60M
0

Комментарии