Рецепт Курячі котлети с фото

Курячі котлети

Рецепт на 4 порций 30-45 минут готовить очень просто дешевое блюдо запекать плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на праздник на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Кулінарія - це справжнє мистецтво, яке дозволяє нам не лише насолоджуватися смачними стравами, але й виражати свою любов та турботу про близьких. Сьогодні я пропоную вам чудовий рецепт курячих котлет - страви, яка завжди радуватиме вас і ваших гостей своїм смаком і ароматом. Соковите і ніжне куряче м'ясо, приправлене ароматним цибулею та часником, найсмачніший хрусткий шар панірування - це все, що потрібно для створення справжнього шедевру кулінарії. А завдяки простоті і швидкості приготування, ви зможете насолоджуватися цією стравою в будь-який час дня і в будь-якій компанії.

Теги

куриное филе, лук, чеснок, панировочные сухари

Ингредиенты

  • 500 г курячого філе
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 яйце
  • 3 ст. ложки панірувальних сухарів
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • Сіль та перець за смаком

Приготовление

  1. Наріжте куряче філе на невеликі шматочки і помістіть їх у миску. Додайте дрібно нарізану цибулю та часник.

  2. Додайте яйце та панірувальні сухарі в миску з курячим філе. Перемішайте, поки всі інгредієнти не змішаються в однорідну масу.

  3. Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте рослинну олію.

  4. Сформуйте курячі котлети з отриманої маси і обсмажте їх на сковороді з обох боків до золотавої скоринки.

  5. Готові котлети перекладіть на паперовий рушник, щоб видалити надлишки жиру. Посоліть і поперчіть за смаком.

  6. Курячі котлети
    Курячі котлети
Оценка 5 / 5 на основе 8590
Домашняя
куриное филе, лук, чеснок, панировочные сухари
PT45M
PT45M
0

Комментарии