
Пиріжки з капустою у духовці на молоці
Рецепт на 6 порций 45-60 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо выпекать духовка на природу на фуршет на каждый день
Пиріжки з капустою - це не лише смачно, але й незабутня страва, яка завжди асоціюється з дитинством, домашнім затишком і теплом. Ароматні, соковиті і ніжні пиріжки з тушкованою капустою не залишать байдужим жодного гурмана. Їх можна подати на сніданок, обід чи вечерю, а також узяти із собою в дорогу чи на пікнік. У цьому рецепті я докладно опишу, як приготувати пиріжки з капустою, щоб вони вийшли смачними і апетитними.
Теги
Ингредиенты
- 300 г борошна
- 100 мл молока
- 50 г масла
- 1 яйце
- 1 чайна ложка сухих дріжджів
- 1 чайна ложка цукру
- 1 чайна ложка солі
- 1 капуста середнього розміру
- 1 цибулина
- 2 столові ложки рослинної олії
- сіль та перець за смаком
- 1 яйце для змащування
Приготовление
Для тіста змішайте борошно, сіль, цукор і сухі дріжджі у великій мисці. Додайте молоко, масло і яйце. Ретельно перемішайте всі інгредієнти до отримання гладкого тіста.
Накрийте миску з тістом чистою серветкою і залиште на 30 хвилин для підйому.
В цей час можна почати готувати начинку для пиріжків. Почистіть і дрібно наріжте цибулю. Обсмажте цибулю на сковороді разом з рослинною олією до золотистого кольору.
Тушкуйте капусту на тій же сковороді з цибулею, постійно помішуючи, до м'якості. Приправте капусту сіллю і перцем за смаком.
Капуста для пиріжків з капустою Розділіть тісто на 8-10 рівних частин і розкачайте кожну частину у круглу коржик.
На половину кожної коржики покладіть 2-3 столові ложки начинки з капусти.
Згорніть коржик навпіл, притисніть краї пальцями, щоб пиріжки були герметично запечатані.
Пиріжки перед тим як відправитися в духовку Розігрійте духовку до 180 градусів. Викладіть пиріжки на деко, змащене олією.
Розіб'їть яйце і змастіть верхню частину кожного пиріжка яєчною сумішшю.
Мажемо пиріжки з капустою яєчною сумішшю Випікайте пиріжки протягом 20-25 хвилин, поки вони не стануть золотистого кольору.
Пиріжки з капустою у духовці на молоці
Комментарии