Рецепт Сашимі с фото

Сашимі

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо без термической обработки всем остальным на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Сашимі - це вишукана японська страва, яка складається зі свіжих скибочок сирої риби, що тонко нарізаються та викладаються на тарілку. Ця страва рясніє ніжними ароматами моря і є популярним вибором серед любителів японської кухні. Готувати сашимі - це легко і швидко, якщо у вас є правильні інгредієнти та навички.

Теги

рыба, лосось, форель, васаби, имбирь

Ингредиенты

  • 300 грамів свіжої риби (тунець, лосось, форель тощо)
  • Соєвий соус
  • Васабі
  • Свіжий імбир
  • Рисовий оцет
  • Лист салату для подачі

Приготовление

  1. Очистіть та наріжте рибу тонкими скибочками.

  2. Приготуйте соус для сашимі, змішавши соєвий соус і невелику кількість рисового оцту.

  3. Наріжте свіжий імбир на тонкі скибочки.

  4. Приготуйте васабі, згідно інструкції на упаковці.

  5. Викладіть лист салату на тарілку і покладіть на нього скибочки риби.

  6. Подавайте сашимі разом з соусом, васабі та імбиром.

    Сашимі
    Сашимі
Оценка 5 / 5 на основе 6572
Домашняя
рыба, лосось, форель, васаби, имбирь
PT30M
PT30M
0

Комментарии