
Сашимі
Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо без термической обработки всем остальным на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Сашимі - це вишукана японська страва, яка складається зі свіжих скибочок сирої риби, що тонко нарізаються та викладаються на тарілку. Ця страва рясніє ніжними ароматами моря і є популярним вибором серед любителів японської кухні. Готувати сашимі - це легко і швидко, якщо у вас є правильні інгредієнти та навички.
Теги
рыба, лосось, форель, васаби, имбирь
Ингредиенты
- 300 грамів свіжої риби (тунець, лосось, форель тощо)
- Соєвий соус
- Васабі
- Свіжий імбир
- Рисовий оцет
- Лист салату для подачі
Приготовление
Очистіть та наріжте рибу тонкими скибочками.
Приготуйте соус для сашимі, змішавши соєвий соус і невелику кількість рисового оцту.
Наріжте свіжий імбир на тонкі скибочки.
Приготуйте васабі, згідно інструкції на упаковці.
Викладіть лист салату на тарілку і покладіть на нього скибочки риби.
Подавайте сашимі разом з соусом, васабі та імбиром.
Сашимі
Комментарии