Рецепт Утина грудка на сковороді с фото

Утина грудка на сковороді

Рецепт на 4 порций 30-45 минут готовить очень просто блюдо недорогое жарить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Сьогодні я пропоную вам спробувати одну з найвишуканіших страв - "Утина грудка на сковороді". Ця страва поєднує в собі м'яке і ніжне м'ясо качки з ароматними прянощами та зеленню, що створює неповторний смаковий букет. Приготування цієї страви досить просте і не займе у вас багато часу, а результат обов'язково порадує вас та ваших близьких. Готуйте цей рецепт на велику сімейну вечерю чи влаштуйте невеличкий вечір у колі друзів, і ваш вечір обов'язково стане незабутнім і смачним! Давайте приступимо до приготування утиної грудки на сковороді та насолоджуватися яскравими смаковими відчуттями!

Теги

утка, масло

Ингредиенты

  • 2 утині грудки
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • Сіль та перець за смаком
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • Цибуля, яблуко за бажанням

Приготовление

  1. Розігрійте сковороду на середньому вогні.

  2. Виріжте зайвий жир з утиних грудок і наріжте їх на шматочки.

  3. Посоліть і поперчіть шматочки утиних грудок за смаком.

  4. Додайте оливкову олію на сковороду і розігрійте її.

  5. Викладіть на сковороду нарізані шматочки утиних грудок і обсмажуйте їх з обох боків до золотистої скоринки, близько 3-4 хвилин на кожен бік.

  6. Додайте вершкове масло і перемішайте шматочки грудки, щоб вони вкрилися маслом.

  7. Продовжуйте смажити на сковороді ще 1-2 хвилини, поки грудки повністю просмажаться і стануть соковитими.

  8. Готово! Подавайте утину грудку на стіл і насолоджуйтеся її смаком.

Оценка 5 / 5 на основе 8565
Домашняя
утка, масло
PT45M
PT45M
0

Комментарии