Рецепт Торт «Наполеон» класичний с фото

Торт «Наполеон» класичний

Рецепт на 6 порций более 120 минут готовить сложно дешевое блюдо выпекать духовка детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на детский праздник на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями

Торт Наполеон - це класичний десерт, який давно завоював серця ласунів по всьому світу. Цей торт складається з безлічі шарів тонкого хрусткого листкового тіста, прошарованих смачнючим кремом. І хоча цей десерт здається досить складним у приготуванні, насправді все набагато простіше, ніж може здатися. Для того, щоб порадувати своїх близьких цим смачнючим десертом, не потрібно бути професійним кухарем чи мати особливі навички в кулінарії. Сьогодні я хочу поділитися з вами простим, але незвичайним рецептом торта Наполеон, який точно запам'ятається вам та вашим гостям на довгі роки.

Теги

мука, масло, молоко

Ингредиенты

Для тіста:

  • 500 г борошна
  • 250 г масла
  • 1 яйце
  • 100 мл води

Для крему:

  • 500 мл молока
  • 200 г цукру
  • 3 жовтки
  • 50 г борошна
  • 50 г крохмалю
  • 200 г вершкового масла

Приготовление

  1. Для тіста змішайте борошно, масло та яйце у великій мисці. Додайте воду і вимішуйте тісто, поки воно не стане гладким і однорідним.

  2. Розділіть тісто на 10-12 рівних частин та розкачайте кожну до товщини 3-4 мм.

  3. Виріжте кола діаметром 20-22 см з кожного пласта і викладіть на деко, попередньо змащене маслом.

  4. Випікайте тістечка у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 7-10 хвилин до золотистої скоринки. Обережно дістаньте їх з духовки та дайте охолонути.

  5. Для крему у каструлі змішайте молоко, цукор, жовтки, борошно і крохмаль. Готуйте на середньому вогні, постійно помішуючи, поки крем не загусне.

  6. Приберіть каструлю з вогню і додайте вершкове масло, ретельно перемішайте до отримання однорідного крему.

  7. Складіть торт, накладаючи кожен шар тіста і крему, починаючи з тіста і закінчуючи кремом.

  8. Останній шар має бути з тіста. Поставте торт в холодильник на кілька годин, щоб крем застиг і торт став більш стійким.

  9. Перед подачею посипте торт цукровою пудрою або покрийте шоколадною глазур'ю для додаткового смаку.

  10. Насолоджуйтеся чудовим смаком незвичайного, але простого торта «Наполеон».

Оценка 5 / 5 на основе 12554
Домашняя
мука, масло, молоко
PT240M
PT240M
0

Комментарии