Рецепт Салат з ревеню та насінням с фото

Салат з ревеню та насінням

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо без термической обработки детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Коли ми думаємо про смачні та корисні страви, рідко спадає на думку ревінь. Ця рослина з кислуватим смаком не завжди знаходить своє місце на нашому столі. Але що, якщо я скажу вам, що ревінь може бути зіркою на вашій тарілці? Ось рецепт справжнього гастрономічного відкриття - салату з ревеню з листям салату та свіжим насінням. Ця страва без холестерину з Йоркширської кулінарної книги стане справжнім відкриттям для вашого смакового досвіду і дозволить вам насолодитися дивовижним поєднанням кислоти ревеню та хрусткого насіння разом з ніжним листям салату. Спробуйте цей незабутній салат з ревеню і ви ніколи не забудете його дивовижного смаку!

Теги

ревень, семечки, зелень

Ингредиенты

  • 1 середній ревінь, нарізаний на тонкі кружальця
  • 2-3 великих листка салату, нарізаних
  • 1/4 склянки свіжого насіння (наприклад, насіння соняшнику чи гарбуза)
  • 2-3 нарізані зелені цибулини
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1 столова ложка оцту (наприклад, яблучного або білого винного)
  • 1 чайна ложка гірчиці
  • Щіпка солі та перцю за смаком

Приготовление

  1. Розігрійте сковороду на середньому вогні та обсмажте насіння до золотистого кольору, періодично помішуючи, протягом 3-4 хвилин. Перекладіть його на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.

  2. У великій мисці змішайте ревінь, листя салату, зелену цибулю та обсмажене насіння.

  3. В окремій мисці змішайте оливкову олію, оцет, гірчицю, сіль та перець, щоб отримати соус для заправки.

  4. Полийте соусом салат і ретельно перемішайте.

  5. Подавайте салат і насолоджуйтесь його свіжим і хрустким смаком.

Оценка 5 / 5 на основе 1546
Домашняя
ревень, семечки, зелень
PT30M
PT30M
0

Комментарии