
Салат з ревеню та насінням
Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо без термической обработки детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Коли ми думаємо про смачні та корисні страви, рідко спадає на думку ревінь. Ця рослина з кислуватим смаком не завжди знаходить своє місце на нашому столі. Але що, якщо я скажу вам, що ревінь може бути зіркою на вашій тарілці? Ось рецепт справжнього гастрономічного відкриття - салату з ревеню з листям салату та свіжим насінням. Ця страва без холестерину з Йоркширської кулінарної книги стане справжнім відкриттям для вашого смакового досвіду і дозволить вам насолодитися дивовижним поєднанням кислоти ревеню та хрусткого насіння разом з ніжним листям салату. Спробуйте цей незабутній салат з ревеню і ви ніколи не забудете його дивовижного смаку!
Теги
Ингредиенты
- 1 середній ревінь, нарізаний на тонкі кружальця
- 2-3 великих листка салату, нарізаних
- 1/4 склянки свіжого насіння (наприклад, насіння соняшнику чи гарбуза)
- 2-3 нарізані зелені цибулини
- 2 столові ложки оливкової олії
- 1 столова ложка оцту (наприклад, яблучного або білого винного)
- 1 чайна ложка гірчиці
- Щіпка солі та перцю за смаком
Приготовление
Розігрійте сковороду на середньому вогні та обсмажте насіння до золотистого кольору, періодично помішуючи, протягом 3-4 хвилин. Перекладіть його на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.
У великій мисці змішайте ревінь, листя салату, зелену цибулю та обсмажене насіння.
В окремій мисці змішайте оливкову олію, оцет, гірчицю, сіль та перець, щоб отримати соус для заправки.
Полийте соусом салат і ретельно перемішайте.
Подавайте салат і насолоджуйтесь його свіжим і хрустким смаком.
Комментарии