
Весняний торт з ревеню
Рецепт на 4 порций 60-120 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо запекать духовка детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на детский праздник на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Уявіть собі соковитий торт з незвичайним, але багатим смаком, який точно викличе у ваших гостей здивування та захоплення! Але що якщо я скажу вам, що цей торт не лише дуже смачний, а ще й корисний для здоров'я, без холестерину і приготовлений зі свіжого ревеню? Цей десерт не тільки здивує вас своїм смаком, але й забезпечить ваш організм цінними вітамінами та мінералами. Рецепт торта з ревеню - ідеальне рішення для тих, хто піклується про своє здоров'я і любить смачно та красиво пригощати своїх гостей. Не упустіть можливості потішити себе та своїх близьких цим смачним і корисним десертом!
Теги
Ингредиенты
- 3 середні яблука (за бажанням)
- 4 стебла ревеню
- 2 склянки борошна
- 1 склянка коричневого цукру
- 1 столова ложка порошку до випічки
- 1/2 чайної ложки солі
- 1 склянка мінеральної води
- 1/2 склянки рослинної олії
- 1 столова ложка оцту
Приготовление
Нагрійте духовку до 180 градусів Цельсія.
Підготуйте форму для випічки, змастіть її рослинною олією.
Очистіть та подрібніть ревінь і яблука на дрібні шматочки, 1-2 см.
У великій мисці змішайте борошно, цукор, порошок до випічки та сіль.
Додайте в суміш яблука і ревінь та перемішайте.
Додайте мінеральну воду, рослинну олію та оцет і ретельно перемішайте всі інгредієнти до однорідної маси.
Вилийте тісто у підготовлену форму для випічки.
Випікайте торт в духовці близько 45-50 хвилин, поки він не стане золотистим зверху і не пройде перевірку на готовність (встроміть у нього дерев'яну паличку, якщо вона вийде сухою, то торт готовий).
Залиште торт охолоджуватися у формі протягом 10-15 хвилин, потім вийміть його з форми і залиште охолоджуватися повністю на решітці для охолодження.
Комментарии